Arama sonuçları: *

1. E

Samsung G6 OLED'de beyaz olan kısımlarda renkler farklı görünüyor

Hocam henüz denemedim. 2 gün önce geldi fakat renk ayarlarını kurcalamaktan pek bir şey yapamadım doğrusu :) Eğer aynı sorunu alırsam haber ederim hocam
  2. E

Hocam üst kısım mavi olduğundan gözükmüyor ama alt kısımda pembe çizgi var bendeki ile aynı. Araştırmalarım sonucu yakından bakıldığında tüm oled monitörlerde aynı olay varmış. Bende yakından bakmaya alıştığından dolayı gözüme çok battı. Herhangi bir problem değilmiş hocam. Herkese ilgisi için...
  3. E

Çok sevinirim hocam çok teşekkürler.
  4. E

Hocam şuan evde olmadığımdan bire bir bakıp atamıyorum ama renk 32 olarak ayarlamıştım. Fotoğraf editliyorum ve video editliyorum. Renk benim için çok önemli ondan dolayı biraz tereddüt ettim. Çünkü bu değerlerde bir monitörü 20700 TL'ye bir daha asla bulamam. 1747053591 Beyaz bir yerde oyun...
  5. E

Beyaz olan tüm kısımlarda durum böyle beyaz dışındaki tüm renkler çok güzel sadece beyaz kısımlarda böyle bir sorun oldu. Ürünü ilk defa ben açtım iade ürün değil. Renk ayarından dolayı olduğunu düşünmekteyim fakat düzgün bir şey bulamadım.
  6. E

Merhaba. Dün yeni monitörüm geldi. Kurulum yaptım ölü piksel yok fakat beyaz olan tüm kısımlarda yeşil ve pembe çizgiler gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Fotoğrafları ekte paylaşacağım. Monitör bilgileri: Samsung G6 OLED 360 Hz G60SD
Geri