Arama sonuçları: *

1. A

2 sistem arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim

yani açıkçası çok oynamıyorum büyük oyunlar çıktığı zaman oynuyorum kasa görünüm açısından da 9060xt li sistem daha iyi olucak işlemciyi değiştirmeyi satıcıyla bir konusucam belki yükseltyebilirsem daha iyi olabilir başka önerileriniz olursa onlarada açığım hepsiburada üstünden
  2. A

Benimde bu frame gen cok kafamı karıstırdı özellikle son güncellemeden sonra fark baya artmıs gibi duruyor ama yine de 16gb almak daha mı mantıklı bilemiyorum fps test videolarında hikayeli oyunlarda cok fark yok bazı oyunlarda rx9060xt önde ama rekabetçi oyunlarda aşırı fps farkı var rtx5060...
  3. A

işlemciden dolayı çok sıkıntı çekermiyim suan monitörüm 1080p ama 2k almayı düşünüyorum yakın zamanda işlemci darboğaz yapar diye cok yorum var
  4. A

1 adet 16gb ram var tek slot 2x8 daha mı iyi
  5. A

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-prime-s6-amd-ryzen-5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5060-freedos-oyuncu-oem-paket-p-HBCV00009JL7B8?magaza=GarajOnline ilk sistem bu kasa değişimi yapamıyorum bu kadar para vermişken değiştirmek isterdim 2. sistem ise...
  6. A

Sistem alınır mı? hepsiburada gamegaraj 39.999tl

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-prime-s6-amd-ryzen-5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5060-freedos-oyuncu-oem-paket-p-HBCV00009JL7B8?magaza=GarajOnline Bu sistem bu fiyata alınır mı yoksa ddr4 16gb ram ryzen 5500 9060xt 16gb aynı para ona mı yöneliyim başka önerilerinisz varsa hepsiburada...
  7. A

Max 40 k hepsiburada sistem önerisi

öyle de olabilir ama kuponum oldugu için ordan almam gerekiyor
  8. A

fiyatlar az cok böyle hepsiburadadan satıldıgı için de bir tık pahalı ama kendi sitesinde de aynı fiyat satıcı güvenilir mi ondan da emin değilim başka önerileriniz var mı
  9. A

https://www.hepsiburada.com/quantum-gaming-meshuppro-ev1816-ryzen-7-5700x-16gb-ddr4-500gb-nvme-msi-rtx5060-8gb-freedos-masaustu-oyun-bilgisayari-p-HBCV0000BZVNTT?magaza=Quantum%20Gaming bu sistemi almayı dusunuyorum hepsiburadadan almak zorundayım baska önerileriniz var mı max 40k bu sistem nasıldır
  10. A

Monitör Mor Gösteriyor Samsung G5 50D

Monitör durup dururken mor göstermeye başladı sorunun kablodan olduğunu düşündüm ilk başta fakat yeni kablo aldım ondada sorun aynı ayrıca iki kabloyu laptopu tvye bağlayıp denedim herhangi bir sıkıntı yok laptopun kendi ekranında da herhangi bir sıkıntı yok dpi girişi yok laptopumda oyüzden...
  11. A

Yardım 3070'li Acer laptop az performans veriyor

hocam bende aynı sıkıntıyı yasıyorum 150wattlık versiyon olmasına rağmen çözebilidnizmi
  12. A

Gpu düşük watt düşük fps

yani açıkcası rekabetçi oyunlarda genelde sıkıntı rdr2 lastofus2 godofwar ragnarok gibi oyunları rahat rahat oynadım fakat 10 yıllık kasamla rekabetçi oyunlarda aynı fps degerlerini alınca insanın siniri bozuluyo ve fps dropta yaşıyorum
  13. A

Gpu düşük watt düşük fps

acer nitro AN517-42 3070Ti ryzen 7 6800H 16 gb ram var bütün ayarlar performansta olmasına rağmen lolde 120 80 arası gidip geliyor fps ayarlar düşük olmasına rağmen gpu kullanımıda resimde belirttigim gibi nitrosensten falanda performansta denetim masasından da fps düsük olmasa sorun yok bir...
  14. A

Mchose G75 Pro tarzı klavye önerisi

g413 tkl nasıldır 2400 tl amazonda...
  15. A

Bende g75pronun sesini tasarımını beğendim bekleyeceğim heralde biraz daha
  16. A

2. el almayı düşünmüyorum https://ulugames.com.tr/products/madlions-nano68?srsltid=AfmBOooq7WFOqfkAJgeybr0LRnabclu8uBGNfaX_Iu5Y4anIsI0OLzIq&variant=42047250268269 bu klavye nasıldır acaba mad60 çok gördümde bunu bilmiyorum
  17. A

G75 pro almayı düşünüyrum fakat stok güncellenmiyor ses olsun özellik olsun bu tarz bi %75 klavye önerisi olan var mı ya da bir şekilde g75 pro satın alabileceğim bir yol
Geri