Arama sonuçları: *

1. s1mpleo

AKKO FUN60 FARKLARI NE?

ARKADAŞLAR MERHABALAR. GAMİNG.GEN.TR'DE AKKO KLAVYELERİNE BAKIYORDUM VE ALMAYI DA DÜŞÜNÜYORUM AMA AYNI KLAVYE OLMALARINA RAĞMEN CİDDİ FİYAT FARKLARI VAR BEN OKUDUM ANLAYAMADIM. BİLENLER YAZABİLİR Mİ? AYNI ÜRÜN AMA FİYATLAR FARKLI https://www.gaming.gen.tr/karsilastir/?evcompare=603761,603847
  2. s1mpleo

TKL Klavyeye Alışması Ne Kadar Sürer?

7-10 güne alışır hatta, normal klavyeye dönsen bile üstteki numpadden yazmaya devam edersin. ben öyle oldum
  3. s1mpleo

2000TL ye TKL klavye önerisi

STEELSERİES APEX 3 TKL VEYA RAZER ORNATA TKL BAKABİLİRSİNİZ
  4. s1mpleo

LOGITECH G PRO TKL Mİ? APEX PRO TKL Mİ?

ARKADAŞLAR CS İÇİN APEX PRO TKL GEN3 MÜ YOKSA LOGITECH G PRO TKL Mİ ÖNERİRSİNİZ? LÜTFEN DETAYLARIYLA YAZIN
  5. s1mpleo

Çözüldü✓ Alanında en iyi gaming mouse

hocam ben Razer Deathadder v3 kullanıyorum. çok hafif ve ele tam oturuyor kesinlikle öneririm. Sensörü Razer Pro sensör
  6. s1mpleo

QCK HEAVY Mİ PERFORMANCE Mİ?

hocam öncelikle fikriniz için teşekkürler. sebebini belirterek yazabilir misin örneğin şu yüzden qck alma çünkü böyle artısı eksisi var gibi. teşekkürler
  7. s1mpleo

QCK HEAVY Mİ PERFORMANCE Mİ?

arkadaşlar merhabalar, cs2 için mousepad ihtiyacım var. sizce qck heavy mi almalıyım yoksa yeni seri performance/balance/speed olanlarlardan mı almalıyım. hangisinde en iyi performansı alırım. şimdiden teşekkürler.
  8. s1mpleo

CS2 AWP skin önerisi

Atheris'ten bahsediyorsun galiba hocam
  9. s1mpleo

CS2 AWP skin önerisi

arkadaşlar merhaba awp için 25 dolara kadar göze hoş gelen skin önerisi yapar mısınız?
  10. s1mpleo

9950X3D İŞLEMCİ OYUN VE YAYIN

full grafiklerde değil mi hocam
  11. s1mpleo

hocam alacağım monitör 400 hz. full grafiklerle oynayacağım için monitörü doyurması lazım. aynı zamanda yayın yapmak istiyorum
  12. s1mpleo

Arkadaşlar herkese merhaba, bir süredir aklımı kurcalayan bir sorum var sizlere. sadece CS2 odaklı bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ekran kartı 5080, işlemci ise 9950X3D düşünüyorum. biliyorum en güçlü oyun işlemcisi 9800X3D fakat. ben bu işlemciyle oyun oynamak aynı zamanda yayın da yapmak...
Geri