Arama sonuçları: *

1. E

H9 Flow sıvı soğutmada doğru yön hangisi?

O zaman görüntüden feda edip kabloları başka yerden alıcam. Peki bir şey sorucam cpu kabloları FSP VITA-1000GM içinden çıkan kablolar. Bunları ezerek taksam bu ileride benim için bir sorun yaratır mı
  2. E

Hocam şöyle kabloları başka taraftan yönlendirirsem görsel açıdan kötü duruyor çünkü egsoz çıkış tarafında boşluk yok. Acaba öyle yapıp üste mi monte etsem. Şu görselde gözüktüğü gibi benim sıkıntım kablolarda anakarta değmiyor fakat sıvı soğutma fanı cpu kablosunu kötü eziyor. Ya da ne taraftan...
  3. E

Evet hocam biraz öyle galiba. Oyunlarda hwmonitörle baktım dediğiniz gibi 60 65 i geçmiyor ama octt biraz zorladı açıkçası
  4. E

Hocam malesef sığmıyor kasanın sol üstünde gözüktüğü gibi cpu kablolarını ezerek soktum ilk seferde ama sonra da içim rahat etmedi yan tarafa aldım. artric 360 mm büyük bir radyatöre sahipmiş sonradan tecrübe etmek durumunda kaldım :(. Hocam ısı testlerinde şuan pek bir sıkıntım yok aslında...
  5. E

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir parçalarını topladığım bilgisayarı kendim montajlayarak en sonunda topladım. Şöyle bir sıkıntım var. H9 Flow kasaya artric 360 mm sıvı soğutma üste monte olmuyor. CPU kablolarını çok eziyor. O yüzden yan tarafa taktım fakat daha önce de benzer bir konu varmış...
Geri