Arama sonuçları: *

1. W

Sıfır Bilgisayar Topladım Lakin ekrana böyle bir yazı çıktı Doğru yolda mıyım?

Eyw dostum içimi rahatlattın gece gece
  2. W

Sıfır Bilgisayar Topladım Lakin ekrana böyle bir yazı çıktı Doğru yolda mıyım?

Sıfırdan PC topladım lakin ekrana böyle bir yazı çıktı sistemim düzgün çalışıyor mu? W10 kurulumu yapabilir miyim veya öncelikle ne yapmalıyım Sistem özelliklerim Asus Rx6700xt Amd ryzen 5600 Corsair vengeance rgb rs 16Gb (2x8) DDR4 3600mhz Gıgabyte B550M DS3H 4000MHZ(OC) rev 1.5 Be quite...
  3. W

Çözüldü✓ Msı Mag Forge m100R Kasamın fanları çalışıyor ama RGB ışıkları yanmıyor?

Kasanın rgb fanlarında bir problem yokmuş sadece anakarttan rgb kontrolüne bağlamamıştım onuda sizin sayenizde yaptım şuan çalışıyor bir sıkıntı yok. Soruna gelecek olursak sorun elimde cooler Masterın sıvı soğutması vardı rgb kendinden küçük kontrolcüsü olan ben de kendi kontrolcüsünü...
  4. W

Çözüldü✓ Msı Mag Forge m100R Kasamın fanları çalışıyor ama RGB ışıkları yanmıyor?

Eve geçince bağlantıyı tekrar gözden geçireceğim anakart bağlantısını da dediğiniz yere monte edeceğim denedikten sonra tekrar bilgi veririm ilginiz için teşekkür ederim
  5. W

Evet öyle bir kontrolcü var kasanın üstünde hazır kurulu bir şekilde gelmişti hatta bütün soketlerini çıkarıp tekrar taktım peki anakarttaki rgb soketini rgb mi yoksa argb mi takmalıyım
  6. W

Anakartım gigabyte b550m ds3h Kasam msı mag m100R Kasamın bütün bağlantılarını yaptım kasada zaten rgb modülleri var modüler hazır bir şekilde geliyor sadece 2 bağlantısı boşta biri sata girişi gibi geniş güç girişi Bunların bağlantılarını yaptım lakin benim anakartım da rgb yeri yok sanırım...
  7. W

Rx 6700 XT ile Ryzen 5600 Dar Boğaz yada Herhangi Bir Sorun Çıkartır mı ?

Biraz internette araştırma yaptım 6000 serisi kartlarda sorun yaşayan pek insan yok o yüzden bu kartı tercih ettim umarım üzmez
  8. W

Kasanın ön kapağı açık durumdaki değerler yaz ayarında çok güzel gibi hiç wattman sorun yaşadınız mı ?
  9. W

ekran çözünürlüğün 1080p mi ?
  10. W

Dostum oyunlarda ekran kartının sıcaklık kaç derecelerde oluyor bir çok kişi bu ekran kartının soğutmasının çok iyi olmadığını söylüyor sizde sıcaklık kaç derecelerde 1692216781 ilginiz için teşekkür ederim bu faydalı bilginiz sayesinde anakartımı msı yerine dediğiniz gibi gigabyte aldım...
  11. W

Şuan elimdeki monitörüm 1080p çözünürlükte mecburen bununla kullanacağım belki ilerleyen zamanda monitörü değiştirebilirim. 1692179479 bende çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum bir çok bileşeni uyumlu seçmeye çalıştım
  12. W

şlemci soğutucusu olarak elimde olan Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB bu modeli kullanacağım bunu eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın
  13. W

Sistem Topluyorum Fikirlerinize ve Bilgilerinize Açığım.

evet biraz araştırma yapınca ekran kartından kaynaklandığını öğrendim ve bu aralar çok nadir wattman hatası oluyormuş ve genelde psu yada ramlerden diyorlar bunlardan olmazsa yazılımdan eski sürüme dönmek sorunu çözdüğünü söylüyorlar ne kadar doğru bilemem ama amd fiyat performans konusunda çok...
  14. W

forumun birinde okumuştum artık 8 GB yetersiz olduğunu söylemişlerdi bende o yüzden 12 gb olan ekran kartlarına baktım 1692114854 Bugün internette amd wattman hatası diye bir şey gördüm ve bir çok kişide ekran kartını nvidia almamı tavsiye ediyor amd işlemcilerin oyunlarda daha iyi iş...
  15. W

Sistem Özelliklerim; Gıgabyte Radeon RX 6700 XT Eagle 12GB 192Bit 2581MHz AMD RYZEN 5 5600 3.5 GHz 35MB AM4 İŞLEMCİ Corsair Vengeance RS RGB 16GB (2x 8GB) 3600 MHz DDR4 CL18 Dual Kit Ram MSI PRO B550M-P GEN3 SOKET AMT DDR4 4400 PCI-E Gen 4 m-ATX Anakart Kingston Fury Renegade 7300MB/S - 6000MB/S...
  16. W

İlginiz için teşekkür ederim akşama daha detaylı bakacağım neden olmasın daha iyisi olduktan sonra bu fiyata 1692102203 Yayıncılıkla uğraşmaya niyetim yok ama ufak klipler alabilirim oyunlardan
  17. W

Gıgabyte Radeon RX 6700 XT Eagle 12GB 192Bit 2581MHz AMD RYZEN 5 5600 3.5 GHz 35MB AM4 İŞLEMCİ Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB MSI PRO B550M-P GEN3 SOKET AMT DDR4 4400 PCI-E Gen 4 ,M.2x1, 4x SATA 6Gbps ,4x USB 3.2 Gen 2 10Gbps m-ATX Anakart CORSAIR CMW16GX4M2C3200C16W VENGEANCE RGB PRO...
  18. W

Elimdeki Sistemi Mi Güncellemeliyim Yoksa Yenisi Mi Toplamalıyım !

sanırım dediğiniz gibi bir durum olabilir ona da daha detaylı bakabileceğim bir yer var mı yoksa görev yöneticisinden mi bakmalıyım.
  19. W

boştaki hali bu durumda 1679757319 mantıklı denenebilir.
  20. W

Satmayı bende düşündüm açıkcası ama toplama bilgisayar parçalarında karar kılamadım birde yakında 4060 lar çıkacakmış onları da bekleyip kendim mi sistem toplasam yoksa hazır sistemlerden mi alsam kararsız kaldım. kendi sistemim ne kadar eder sizce 1679647499 yazımlımsal sorunu nasıl kontrol...
Geri