Arama sonuçları: *

1. Y

M4A4 STATTRAK FABRİKADAN YENİ ÇIKMIŞ TAM GAZ

evet hocam daha düşük benimki
  2. Y

benimki 0.02572 diğer ilandaki 0.0432
  3. Y

0.4 fn 116 bine satılıyor şu an
  4. Y

hocam fiyatlar bende galiba japon yeni olarak gözüküyor tam anlamadım sizde de öyle mi
  5. Y

hocam link atabilir misin
  6. Y

anladım hocam çok teşekkürler
  7. Y

beyler bundan çıkardım ama benim çıkardığım hiçbir sitede yok stattrak fabrikadan yeni çıkmış hiçbir yerde yok. en pahalısı statrak az azınmış 500 dolar steamde sizce bunu ne kadara satabilirim birde almak mantıklı mı
  8. Y

ASUS PRIME RTX 5060 16 GB Alınır mı

bende onun arasında kaldım genelde cs2 oynuyorum rtx i geleceğe yönelik olarak istiyordum
  9. Y

attığınızın fiyatı daha iyi ama palit markasını pek bilmiyorum. önerebileceğiniz bir marka mı
  10. Y

5070 den iyi olmadığını zaten biliyorum ama amd ekran kartınada geçmek istemiyorum 5060 ın 8 gb lik versiyonunu çoğu insan beğenmediği için 16 gb lik almayı düşünüyordum
  11. Y

16 gb lik nerde var link atar mısınız
  12. Y

6-7 senedir bir problem yaşamadım 650 wattlık yeni bir psu alsam sıkıntı çıkarır mı
  13. Y

inanın bilmiyorum o olursa ne olur
  14. Y

ryzen 5 5600 işlemci b450 m gaming plus anakart 650 psu kullanıyorum 32 gb ram
  15. Y

Merhabalar bütçe konusunda 27-28 binlere kadar çıkabilirim fakat bazı yerlerde AMD 9060 16 GB 5060 ekran karıyla aynı performansı veriyor diyorlar tam emin olamadım aklımda kesinlikle RTX'i almak var üç fanlısı TRENDYOL üzerinde 28.000 tl ye satılıyor. Normalde trendyol üzerinden pc parçası...
  16. Y

Steelseries Nova 5 boğuk ses sorunu

Merhaba SteelSeries Nova 5 kulaklık satın aldım ve bağladığım zaman masaüstünde ve oyunlarda ses inanılmaz boğuk driver'ı yükledim fakat pek anlamadığım için bir şey yapamadım. Bir kaç video izleyip ayar yaptım fakat boğukluk düzelmedi yardımcı olabilir misiniz.
  17. Y

CS2 FPS DROP SORUNU.

ets ve asetto oynuyorum onlarda pek bir sıkıntı çıkmıyor 1747159620 Unlost fps ayarına kadar her şeyi yaptım değiştirdim ama inanılmaz derecede bir kasma var güncelleme geldikten 2-3 gün önce başladı bu olay
  18. Y

CS2 FPS DROP SORUNU.

Adam görünce, Tab'a basınca alt tab atınca, adamı öldürünce, esc basınca sürekli fps drop yiyorum işlemcinin sıcaklığı 60'ı ekran kartının sıcaklığı 70'i geçmiyor
  19. Y

CS2 FPS DROP SORUNU.

Merhabalar ortalama bir sisteme sahibim ama şu son 1-2 haftadır inanılmaz FPS drop yiyorum. ayarları değiştirdim, ekran kartı ve işlemciyi temizleyip macun sürdüm, pc nin sıcaklıkları normal, bütün güncelleştirmeler tam. Oyunu sildim yükledim hiçbir şekilde çözemedim konu hakkında bilgisi olan...
Geri