Arama sonuçları: *

1. D

Sistemi biraz kendim değiştirdim sizce nasıl

Bilmişler çok burada forumun kralları ya onlar sana söyler dostum. :D ağzı olan konuşyormuş burada. Kolay gelsin.
  2. D

Dostum anlama sorununu çözde gel. Sonra muhatab ol benimle :D hala konuyu anlayamadın. Neyse zaman kaybısın Kolay gelsin.
  3. D

Arada böyle çıkacak normaldir dünya kadar mesaj attım diye illa biri gelecek laf sokacak:D her forumda kendini kral sanan lar olur :D Relax hocam salla bunları.
  4. D

Ah ah Ne anlatsam anlamayacak bir kişi daha :D Boşuna vakit kaybı. İstediğini etiketle.
  5. D

https://pc-builds.com/ gogle araştırmak için var Kullanmayı öğrenin derim :D
  6. D

Ağzı olan konuşuyor ? Aynen forumda yeniyim diye çocuk falan sandınız galiba beni :D Darboğazdan bahsediyorum Konuyu yanlış anlayıpda yorum yapmak ne bileyim ?
  7. D

ilerleyen zamanlarda bir ekran kartı ve işlemci alabilir kullandığı parçalardan yedek bir makine yapabilir aile bireyleri kullanması için böylede düşünülmeli. Seçim arkadaşın canı ne almak isterse alabilir.
  8. D

Bu 1660 super Ekran Kartını Kullanırsan Yaşayacağın DROP Bu Olur.. Daha Yüksek Bir Ekran Kartı Düşünme Tavsiyemdir. 1729601816 Evet haklısınız ama bu biraz şey gibi oldu hacı murat arabaya ferrai motoru bağlamak ve yola çıkmak gibi.. Böyle yola çıkarsa bir anlamı kalmaz oyunlarda isyan eder...
  9. D

yok ondada drop yaşar fark etmez Drop yaşamak istemiyorsa Ryzen 5 5600 GTX 1660 Super Gerisi Standart parçalar kullanırsa %1 drop yaşar..
  10. D

işlemci ekran kartına göre düşük Drop sorunu alacaksın. %24 oranında drop yaşarsın..
  11. D

Sistem Yükseltme Tavsiyesi Alabilirmiyim ?

Merhaba Öncelikle İlk Defa Burada Konu Açıyorum Nereye Açacağımı Bilemedim.. Sistemimde Bulunan Tüm Parçaları Detaylı Olarak Ekliyorum.. Anakart : MSI B350M Pro-VD Plus AM4 Ram : Adata XPG Spextrix D41 CL16 16GB ( 2 x 8GB ) 3000MHz DDR4 Ram (AX4U300038G16A-DT41) Ek Olarak Bulunan Ama...
  12. D

Sistem kendini resetliyor PSU hatası Sebebi Ne Olabilir?

Butun temizliklerini yaptım hocam. Toz ile alakalı olacagını sanmıyorum bu başka bir şey.
  13. D

1 gün önce format atıldı windows 10 kuruluydu anakrtım windos 8.1 destekli olduğu için geri dönüş yaptım. Çalışma performansı windos 10'a göre çok daha hızlı oldu ama bu sorun normalde hangi sistem yüklü olursa olsun yapıyor.
  14. D

Color master kule sogutucu var işlemcimde ısınması çok zor.
  15. D

Merhaba 600 watt gücünde power suply var. Oyun oynarken yaklaşık tahmini 30 dk sonra bilgisaray kendini kapatıp res atıyor.. Daha açıklayıcı olması için 2 adet resim ekliyorum.. Ekran kartım Asus RX 570 4 gb 256 Bit
Geri