Arama sonuçları: *

1. N

Rtx 4050 acer nitro 23 Alınır mı?

ikinci el alacam nelere dikkat etmem gerek arada rdr2 oynarim yaklaşık olarak haftada 4 kere falan oda ilk günler sonra silerim genel olarak üniversite için alacam arada bi oyun yükler silerim birde oyun geliştirmeyi düşünüyorum ne tavsiye edersiniz dostlarım çok fazla vermek istemiyorum ama l...
  2. N

Laptop önerisi tecrübenizi paylaşın lütfen

Başı çok saçma yazmışım sözde 20ye Bilgisayar 10 a da telefon alacaktim ortalama vazgeçip tümüyle bilgisayar almak istedim birde bı laptop gördüm 4050 laptop monster abra a5 V20.4 25 bin e alınır mı?
  3. N

Medem e internet lazim

2 hafta önce internet kurulumu istedim eve bı soru sordular ıslak imza mobil imza gibi bir şey bende mobil imz yapamayaçagimdan ıslak imza seçtim eve hiç kimse gelmedi imza için bende boşverdim interneti getiri kurdular ben modem değişikliliği yaptım orda kaldım modem dehismiyordu bı türlü ilk...
  4. N

Rx5700xt icin psu lazim

Tesekur ederim 1749103747 Ben daha once bu siteden birsey almadim farkli birseyi yok degilmi
  5. N

Rx5700xt icin psu lazim

Belirtigim ekrannkartina bir power suply lazim ne 650 800arasi guc yeterli olabilir bana ne onerirsiniz direk link atmaniz da yeterli
  6. N

Laptop önerisi tecrübenizi paylaşın lütfen

Aslında bukadar para vermek istemiyorum ama gerçekten de sözde telefon alacaktım fakat düzgün bı telefon 10 bin 20 bin civarı dolaşıyor elimdeki telefonu arama vb şeyler için kulanip şimdi lik o fiyatın üstüne çıkıp bı laptop almak istedim ve laptoplarda verebileceğim fiyat sınırlı öncelikle(...
  7. N

Hangi operatörü seçmeliyim

Ben Vodafoneliyim ve faturalı hat kulaniyorum 8 ay kadardır 18 yaşıma bastım ve hem hatimi hemde operatörümu değiştirmek istiyorum faturalidan cayma bedeli 600tl hat benim üstüme değil kendi üstüme alırsam 1500tl vermem lazım kafam karışık bukadwr para vermek istemiyorum eve zaten sınırsız...
  8. N

Rtx 3050 140w Asus tuf laptop alınır mı?

Öyle bişi de bence Mx 60 ini kulaniyordur Erkan kartlarında bı wat değerinden sonra kullanımını çok etkileniyor ama bu ekran kartı hiç iyi değil 3070 gene güçlü 140w a kadar çıkıyor
  9. N

Rtx 3050 140w Asus tuf laptop alınır mı?

Hocam onu almayı düşünüyordum bende ama herkes eski ekran kartı falan dedi öyle böyle skıntıları var dedi performans olarak tüm oyunları kaldirdigini gördüm fakat sogutular beni ama onun dışında sanki sadece oyun için olabilecek bir bilgisayar gibi duruyor suan ki laptobum rtx 1650 ryzen 5...
  10. N

S20 fe alınır mı? önerilerinizi bekliyorum

Önerin nedir bu arada işletim sistemi desteği almayınca noluyor tam olarak bilirsem ona göre karar verebilirim
  11. N

Daha çok kafam karıştı şimdi teşekkür ederim
  12. N

Benim görüşüme göre s20fe kamera ve işlemci bakımında önde n.p1 De hafif şarj hızı ve ekranı s20fe den daha iyi ( oyun oynayan biriyim bu arada) İki telefon da harika fiyatına göre çok kararsız kaldım yardım edin 😆
  13. N

Hocam bukadar para vermek istemiyorum telefona 12 Mx oda çok sevdiğim bı telefon olursa diye yoksa 4 5 e bişi alıp brakacaktim
  14. N

Güzel telefon bakacağım teşekkürler
  15. N

Hocam sıfırı 19 bin oonu boş verin ikin ele 23 29 a satan var niye böyle 1748325762 Güzel telefon niye bu hiç görmedim be
  16. N

S20fe güzel telefon ama şarj konusund beni götürmez diye düşünüyorum pocco x7 pro yada x6pro da güzel ama sanki sadece oyun telefonu gibi 13 civarı bı bütçem var siz olsanız ne önerirsiniz huwai de olur onun dışında mbl yada pupgi arada indirip oynarım sizce ne alayım her ota b*a olan bı...
  17. N

88 mbps için türk net hala alınır mı? bu konuyu güncel bulamadım

Hocam aldım geçtim yav zaten tahatüt falan yoktu sanırım umarım türkenet uğraştirmaz buraya deneyimimi aktaririm ama bence bu olay yere göre çok değişiyor o yüzden çok yardım alabileceğiniz bir konu değil sadece genel konuşabiliriz
  18. N

Fixnete bakamadım konumunu bulamadım bı türlü gigafiber e de baktım eyer performansı iyide oda çok güzel şuan netspeed çektim fiyat nerdeyse yarı yariya bunla kiyaslayinca... yani şuan iptal edip giga çekesim gelmedi değil ama bı düşününce gene fp diye çekip aylarca peşinden koşmak istemiyorum...
  19. N

çok anlamıyorum ama genel olarak tavsiyeyi şu şekilde alsam güzel olur 100 200tl fazla vermem önemli değil ben önceden de internet çektim 3 defa herbirinde pişman oldum ve hiç tam performans almadım ya 4 ay kullandım 6 ayda yada 1 2 ay felan yani tamam Fiat ucuza olsa iyi olur ama ucuz diye 2...
  20. N

Selamün aleyküm öncelik Dostlar bana 9 ay önce kadar bı internet lazımdı bende araştırıp fp kılarak (evde değil bu arada ablamın evjde) netspeed çektim herşeyi iyidir dediler ama 1 ay sonra bölgemde internet kesildi kısaca 5 ay boyunca gelmedi şuan başka bı bölgede aynı interneti cekecem ama...
Geri