Arama sonuçları: *

1. G

30 euro gümrük muafiyeti tamamen kaldırıldı

neyi yalanlasalar doğru çıkıyor
  2. G

Yardım 4070 Tİ'den hangi karta geçilir ?

hahaha yıl sonuna gelecek diye ciddi söylentiler vardı o zamanlar ve vramleri artık çok ucuza alınabiliyor deniyordu şaka gibi piyasa.
  3. G

PS5 için monitörüm yok YARDIM

https://www.playstation.com/tr-tr/support/games/playstation-remote-play-on-pc-and-mac/
  4. G

Havit Klavye ve İade Rezaleti

Anlıyorum hocam. Cevap için teşekkürler.
  5. G

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu MADDE 24- (1) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezaişart ödemeksizin tüketici kredisi sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir. Geçen başka bir konu için konuştuğumda edevlet üzerinden halledin demişlerdi. Hızlı bir yolu...
  6. G

Geçtiğimiz indirim günlerinden birinde babama, idare etmelik klavye sipariş ettim. Kalitesi berbat, tuşlara basınca parmaklarıma yapışıyor. Çok bi beklentim yoktu ama gelen ürün hakikaten hayal kırıklığıydı. Biraz tuşlara bastıktan sonra direk iade talebi oluşturdum, işlemlere başladım ve bugün...
  7. G

RX 9070XT Ryzen 5 7500F Fps drop (Gaming gen servis rezilliği)

Geçmiş olsun hocam, Öncelikle takıntıların olması normal değil. Başlangıç olarak tüm sürücüleri güncelleyin ve oyunlarda varsa fsrı aktif edin. Sıkıntı devam ederse başka çözümler düşünürüz. Parlaklık değişikliği dinamik konstart ayarından olması lazım, kapatırsanız çözülür.
  8. G

RX 9070 xt vs RTX 5070

Sadece oyun için düşünüyorsanız fiyat farkına değer ama oyun dışında kullanılacaksa 5070 daha iyi seçenek.
  9. G

Performansları aynı olan AMD ve Nvidia Kartlarda Tercih sebebi neden NVİDİA ?

cuda çekirdekleri. Çoğu üretkenlik başlığı altındaki uygulama cuda kullanıyor.
  10. G

Series S alınır mı?

Asıl avantajı gamepassin ucuz olmasıydı ancak artık fiyatı oldukça tuzlu bana kalırsa. Yüksek gereksinimli oyunlar için almayı düşünüyorsan yanaşmana gerek yok, grafikler çamura dönüşüyor.
  11. G

RTC 3060 VENTUS 12 GB alınır mı?

9060xt daha iyi bir kart
  12. G

Ryzen 5 5700F- rtx 4070 alınır mı?

Monitörün ederi 6k ve kasanın diğer parçaları 44k etmez. Dün gece vatanda buna benzer sistem 38kdan sıfır satıldı. Kısaca değmez.
  13. G

Çözüldü✓ Ekran kartı Garanti Değişim Kararı

Benzer performans veriyorlar ayrıca daha uzun süreli sürücü desteği ve mfg var. Ben 5070i alırdım.
  14. G

YENİ SİSTEMDE FPS DROP

5070tili sisteme 16gb ram ilginç bir tercih olmuş
  15. G

Yardım!!Series s cihazdan hesap nasıl silinir?

Microsoft hesabına gir orada cihazlar diye sekme var. O sekmeden kaldırabilirsin.
  16. G

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Klavyesi nasıldır bunun?
  17. G

Fareyi hareket ettirince oyunda FPS düşüyor

geçen gün yabancı youtuber paylaşmıştı da, canavar sistemde fareyi oynatınca pc drop yiyordu acaba aynı sıkıntı mıdır diye düşündüm.
  18. G

Fareyi hareket ettirince oyunda FPS düşüyor

Anakartında dahili wifi-bluetooth adaptörü varsa biosdan kapatarak deneyebilir misin?
  19. G

🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D RX 9070 Sistem 53.909 TL

Özenle arıyorlar bence
Geri