Arama sonuçları: *

1. S

Kasım indirimlerinde monitör tavsiyesi

Genel olarak fps oyunları oynadığım için 27 inç alma gibi bir düşüncem yok ayrıyeten ikinci monitör olacağı için 27 şu an kendi masama çok büyük gelir bir de bu ktc markasını ilk defa duyuyorum benim eksikliğim galiba yine de önerileriniz için sağolun.
  2. S

Kasım indirimlerinde klavye tavsiyesi

MCHOSE Ace68 modelinde zaten 8k desteği var farkları nelerdir acaba
  3. S

Kasım indirimlerinde mouse tavsiyesi

Sana mı sorucam yani anlamadım sıkıntı çıkarsa zaten el atarlar olaya. Sadece genel olarak Oyuncu Ekipmanları vb. gibi bir genel konu başlığı olmadığı için ve alacağım ekipmanları daha detaylı araştırma yapmak istediğim için bu şekilde yaptım.
  4. S

Hocam tamamının olması önemli değil alacağım modellerden birkaç tanesi bile olsa şimdi almaktan iyidir gün geldiğinde toplu alacağım sorduğum şey bu değildi zaten monitör önerisi istedim bana monitör indirime girmez diyorsun.
  5. S

Hocam önerin için teşekkür ederim şu an siteler örnek olarak duruyor indirim geldiğinde fiyatlara göre sipariş vereceğim fakat v6 ile v8 arasındaki farkları biliyor musunuz daha önce kullandınız mı ya da hangi tutuşa göre daha iyiler
  6. S

Kasım indirimlerinde klavye tavsiyesi

Herkese merhaba, Kasım indirimlerinde klavye almak istiyorum sizlerden önerilerinizi almak istiyorum; Klavye: MCHOSE Ace68 e-Sport Black %65 he uranus manyetik switch - link...
  7. S

Herkese merhaba, Kasım indirimlerinde sistemim için toplu alışveriş yapmak istiyorum sizlerden önerilerinizi almak istiyorum; Mouse: Scyrox V8 - link: https://wraithesports.com/products/scyrox-v8-8k-wireless-mouse?variant=48868900929729
  8. S

Herkese merhaba, Kasım indirimlerinde monitör almak istiyorum sizlerden önerilerinizi almak istiyorum; Monitör: AOC 25G3ZM - link: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BGCG4NJM/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A2OJOASH8OZU8I&th=1
  9. S

Çözüldü✓ Genel Mouse Önerisi İstiyorum

hocam teşekkürler aklımda olan bir mouse'tu kesinlikle alacağım sizden ricam bunun gibi önerileriniz varsa klavye ve kulaklık içinde bir konu açtım yardımcı olabilir misiniz.
  10. S

hocam uzun süre bilgisayar başında kaldığım zamanlarda şarjda sıkıntı yaşarsam rahatça kablolu kullanıma geçebilir miyim ya da iş için kullandıktan sonra oyun için kullanıma geçerken zorluk çıkartır mı ?
  11. S

Çözüldü✓ Genel Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar herkese merhabalar, öncelikle kendim yazılım mühendisiyim ve bir oyuncuyum 2 farklı bilgisayarda işlemlerimi yapıyorum (macbook ve kasa), her iki cihazımı da aktif olarak kullanıyorum fakat macbook bilgisayarımda çok fazla harici donanım kullanmıyorum fakat yeri geldiğinde ihtiyacım...
  12. S

Çözüldü✓ Genel Klavye Önerisi İstiyorum

Arkadaşlar herkese merhabalar, öncelikle kendim yazılım mühendisiyim ve bir oyuncuyum 2 farklı bilgisayarda işlemlerimi yapıyorum (macbook ve kasa), her iki cihazımı da aktif olarak kullanıyorum fakat macbook bilgisayarımda çok fazla harici donanım kullanmıyorum fakat yeri geldiğinde ihtiyacım...
  13. S

Geri