Arama sonuçları: *

1. H

Fpv drone görüntü nasıl kaydedilir

merhaba, fpv drone yapacağım ancak internette görüntü kaydı için(mikro sd kartla) hani nasıl kaydettiğiyle ilgili bir kaynak bulamadım. Bu insanlar bu görüntüleri nasıl kaydediyor bilgisi olan var mı?
  2. H

Ai suite çalışmıyor/açılmıyor

Merhaba asus b550a pro gaming anakartım var 4-5 gün oldu olmadı bir asushub üzerinden bir güncelleme yaptım ve ai suite programını açmamaya başladı. Ai suite ile otomatik fan ayarları yapabiliyordum ancak şuan yapamıyorum. Win 11 kullanıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim. Bilgisi olan paylaşırsa...
  3. H

Script atanabilen mouselar

benim logitech 7-8 senelik mousem var işte ömrü tükenmek üzere muhtemelen yine logitech alacağım, steelseries rival 5 vardı 1,5 senede bozuldu. Bloody i çok öven var hatta tanıdığım bir çinlide görmüştüm gaming modelleri çok iyi diyordu
  4. H

teşekkür ederim araştıracağım
  5. H

yeni mouse almam lazım olmuşken bu özelliği olsun istiyorum. hangi modellerde olduğunu nasıl anlayacağım kablosuz alacağım çünkü
  6. H

evet
  7. H

Merhaba, logitech'in sunduğu içine script ile kod atabildiğimiz logitech dışında mouselar var mı? Malum logitech çok pahalı
  8. H

Güvenlik kamerası önerisi

evet
  9. H

Güvenlik kamerası önerisi

merhaba, güvenlik kamerası almak istiyorum dış mekan olarak bina girişine kablolu olacak ve 360 derece dönebilen bir şey bakıyorum. Bağlanacağı yerde internet sorunu olabilir bundan dolayı ya ethernet kablo girişli ya da sim kartlı model alacağım. Ayrıca güneş panelli modeller ilgimi çekiyor...
  10. H

Beyaz eşyada marka önerisi

merhaba, çeyizlik beyaz eşya bakıyorum ve önceliğim buzdolabı. Alman malları son zamanda kalitesizleştiği söyleyenlerin şikayetleri oldukça fazla. Samsung, lg gibi markalara yöneldim daha çok. Hangi marka beyaz eşyalar servis kaliteleri iyi ve sorunları az olanlardır. Lütfen sadece bilgisi...
  11. H

Oyunu iade almayan steam

ben oyunu steamden birkaç hafta önce aldım. Yazılımsal olarak steam çakallık yapıyor.
  12. H

Oyunu iade almayan steam

cod mw3 ü almıştım bir süre önce ancak iade etmek istediğimde halihazırda oynadığım warzoneun süresi üzerinden hesaplama yapıp iade alamıyacağını söyledi. Tüketici hakem heyeti ile çözülebiliyor mu acaba bu durum? Başına gelen var mı?
  13. H

Steam cod'u iade yapmıyor

arkadaşlar cod mw3 aldım 20dk falan durdum oyunda sonra çıktım.Bunu ana cod oyunuyla birleşik olarak gösteriyor steamde. İade etmek istediğinizde bütün sahip olduğum cod oyunlarını iade olarak görüyor ki warzoneda baya bir saat oyunum var. Bunu nasıl sadece bir oyunun iadesi şekline çevireceğim...
  14. H

Cod warzone 2 de silah açmak

merhaba, cod warzone 2 de kar98'i gerçek para vermeden açabiliyor muyuz? açabiliyorsak nasıl bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  15. H

Altium'da pcb aktarım sorunu

Merhaba, Altium designer'da yaptığım şemayı pcb ye aktaramıyorum. Üstteki design kısmına basınca normalde update pcb kısmı çıkması lazım ama çıkmıyor. Bu sorunla karşılaşıp çözen var mı?
  16. H

Şehir içi kullanıma uygun motosiklet önerisi

Merhaba herkese. Japon markası motosikletlerden bakıyorum. Daha önce Çin malı motor kullandım 125CC ve artık vedalaşmak istiyorum. Aklımda 2025 model çıkana kadar 2024 model Yamaha Rayzr var. Otomatik ve de hibrit olayı ilgimi çekti. Ancak USB yeri yok, dörtlü sinyali yok, anahtarsız çalıştırma...
  17. H

Şehir içi kullanıma uygun motosiklet önerisi

Merhaba herkese. Japon markası motosikletlerden bakıyorum. Daha önce Çin malı motor kullandım 125CC ve artık vedalaşmak istiyorum. Aklımda 2025 model çıkana kadar 2024 model Yamaha Rayzr var. Otomatik ve de hibrit olayı ilgimi çekti. Ancak USB yeri yok, dörtlü sinyali yok, anahtarsız çalıştırma...
Geri