Arama sonuçları: *

1. C

100 BİN TL Sistem Önerisi veya Toplayabilir misiniz?

Teşekkürler reis adamsın
  2. C

Çok bişey farkeder mi ki ? Örneğin Render farkı 15 saniye , Fps farkıda 5-10 fps olur mu :D
  3. C

Teşekkür ederim. 5080 bütçeyi aşabilir , 5070 Tİ düşünüyorum. 5070 Tİ ile arasında ne gibi farklar görürüm ki ?
  4. C

sadece işlemci ve ekran kartı için teşekkür ederim :D
  5. C

Müşteri Yanında Sistem Toplayan Firma var mı ?

müşteri yanında montaj yapıyolar mı
  6. C

Kızla buluşmada konuşamıyorum

Saçmalamak bazen iyidir , mesela sizin köydeki eşşeği naptı baban sattınız mı de ? kız önce güler sonra : ne eşşeği ya? vs falan derse , haaa eşşek demişken amcamın fiat doblosu aklıma geldi de , eşşek gibi kullanıyordu araba bağırıyordu resmen falan de , aklına ne geliyosa saçmala , dikkat...
  7. C

Bütçe : 100 BİN TL Sadece kasa. Amaç : Hem Render , Hem Oyun Not : Bilinmeyen marka parçaları olmazsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  8. C

vatan gibi yapan başka firma var mı ? itopya vs
  9. C

Ne alaka kanka , aldığın parçaların fiyatını bildikten sonra , fiyatta anlaştıktan sonra , geriye kalan montajdır. bunuda gözünün önünde yapmaları daha iyi , bir sürü insan var , hazır sistem alıpta parçaların ikinci el olduğunu düşünen veya testlerin tam yapılmadığını düşünen. daha geçen biri...
  10. C

Sizce faizden para kazanmak etik mi

Zenginler faiz yapar sorun yok. İşsizler iş bulamaz , sorun yok. İş bulsan köle gibi üç kuruşa çalıştırılırsın sorun yok. Haklı bir zam yapılmaz sorun yok, Devlet faiz yapar sorun yok, Devlette %90 yolsuzluk vardır sorun yok, Tarikatlar ülkede lüks araçlarıyla cirit atar sorun yok, cübelli...
  11. C

100K 'LIK bir sistem toplamak istiyorum. Fakat hazır sistemler veya rastgele sistemleri sipariş etmek istemiyorum. Mağazaya gidip , mağaza personellerinin ilgilenmesini ve seçilen parçaların gözümüzün önünde montajının ve testini yapılmasını istiyorum. Vatan Computer'dan toplarken , müşteri...
Geri