Arama sonuçları: *

1. Zamazingo0

Çözüldü✓ PC Kendi Kendini Kapatıyor

YANLIS ALARM ARKADASLAR ELEKTRİK GIDIP GELIYORMUS Cok hizli bir sekilde gidip geldigi icin ben masamdan kalkıp isigi acana kadar geliyor, internet de ben pcyi geri acana kadar geliyormuş Sıkıntı yok yani şimdilik
  2. Zamazingo0

Çözüldü✓ PC Kendi Kendini Kapatıyor

PUBG oynuyorken 2 defa kendi kendine kapattı, her şey gidiyor bi ram ışıkları kalıyor.PSU güç düğmesini kapatıp ışıkların gitmesini bekliyorum sonra açıyorum sorunsuz açılıyor ama geri girdiğimde tekrar kapanıyor. İşlemci sıcaklığında sorun yoktu kapanmadan hemen önce baktım 60 küsürdeydi.Ne...
  3. Zamazingo0

3 Pinli Fanları Kontrol Edebilmek Mümkün Mü?

İşte hocam yok benim biosta, configration var sadece orda da manuel ayar var ama etki etmiyor
  4. Zamazingo0

Evet hocam ama bazıları yapılabildiğini söylemiş o yüzden merak ettim ben de
  5. Zamazingo0

Kasamda 4 tane 3 pinli , radyatörün üstünde de 3 tane 4 pinli fanım var.3 pinli fanlar sabit 1300 rpmde yani yarı hızında dönüyor, bunları kontol etmenin bir yolu var mı? Biostan ayar yapmayı denedim ama dc pwm gibi seçenekler bulamadım anakartım Colorful B650A GHA WİFİ V14. Kablo ya da...
  6. Zamazingo0

Öneri 1200 bandında mouse .

Hangisi daha iyi bilmiyorum hocam, L7lerde bataryası hakkında bilgi yoktu sitede risk almak istemedim 8ini aldım. Claw tutuş için gayet iyi L8 AİR, büyük değil zaten ve hafif de.5 gün önce aldım daha dün akşam şarj ettim bayağı dayanıyor yani
  7. Zamazingo0

Yardım Wifi bağlantısı kopup duruyor

çok uzaktayım hocam en kısa 10 metre arada 2 tane perdeli duvar var ama laptop kullanırken böyle olmuyordu 2.4G ile yıllarca idare ettim 1766679718 Bana da beyaz kablo lazımdı hocam teşekkürler alayım o zaman bunun 15 metresini
  8. Zamazingo0

Bilgisayarda hocam Internet testlerinde her şey mis gibi hatta indirme yaparken bile cok sorun olmuyor ama oyun oynarken 999+ ping oluyor ya da kopuyor
  9. Zamazingo0

siteye girince bildirim çıkıyor zaten GANKSENİNLE olması lazım
  10. Zamazingo0

Sanmıyorum hocam bu fiyat bandındakilerde bu oluyor genelde ya da 3395SE oluyor, SE daha alt modeli
  11. Zamazingo0

https://gank.com.tr/machenike-l8-air-tri-mode-1k-siyah-gaming-mouse-83 kendime de bunu aldım aktif olarak kullanıyorum, 250 kodla 1250ye düşüyor 50tl de kargo var 1300tl
  12. Zamazingo0

Arkadaşlar 5G çekmiyor 2.4G de kopup duruyor kablo alana kadar ne yapmami onerirsiniz
  13. Zamazingo0

EKRANIMA BIR ŞEYLER OLUYOR YARDIM

Çok teşekkür ederim cok korktum bi de yeni pc saçma bi ayardanmiş demek ki Teşekkürler tekrardan
  14. Zamazingo0

Nerden kapatacağım?
  15. Zamazingo0

Renkler değişip duruyor bütün renkleri gördüm nerdeyse full ekranda 1766605848 @Asulgard @jombo
  16. Zamazingo0

7600X işlemci 9070XT ekran kartım var, farcry5 indirdim sonra bi anda dondu kapattim açtım pcyi sonra diğer oyunlarda ve googleda böyle ekrana garip bir şeyler oluyor Steam, WhatsApp, EA appte falan sıkıntı yok hatta oyun açana kadar googleda da sorun yok ama oyun acmaya calisinca ekran...
  17. Zamazingo0

Yardım Ethernet Kablosu Önerisi

beyazını bulamadım hocam var mı beyazı
  18. Zamazingo0

Bu kabloları nereye takacağım

O çektiklerinin yanında ağzı kapalı erkek kısımları olması lazım ağzındaki plastiği açıp erkeğine tak çalışıyor renk komutlarını bile alıyor Benim pompaya yetmemişti öyle taktım şimdi fanlar ne renkse o da o renk
  19. Zamazingo0

Yardım Ethernet Kablosu Önerisi

Lolde 13k ping görüyürorum 2.4G kopup duruyor oyun oynarken 5G de çekmiyor kablo almak istiyorum ama binbir tane var hangisini almalıyım? 15-20 metre lazım tam bi bütçe yok ama hesaplı olsun bi de beyaz olsun
  20. Zamazingo0

Çözüldü✓ Pc ilk açışımda uyarı veriyor yardım

Hocam fanların hızını ayarlayabileceğim bi uygulama var mıdır?
Geri