Arama sonuçları: *

1. PersianGuard

Yardım Prime B650M-R için 4TB M.2 SSD önerisi

birde hocam 2tb lik bir önerniz var mı
  2. PersianGuard

Yardım Prime B650M-R için 4TB M.2 SSD önerisi

Prime B650M-R anakartım var. 4TB kapasiteli, M.2 formatında, mümkün olan en kaliteli ve uzun ömürlü bir SSD almak istiyorum. Fiyat önceliğim değil, sorunsuz ve dayanıklı olması önemli. Hangi modeli önerirsiniz?
  3. PersianGuard

Yardım BİOSTAR ANAKART ALINIR MI?

1749071956 pahalı mı ? peki daha iyi bir öneriniz var mı Hazır sistem olarak .bütçem 45 bin Bin Tl
  4. PersianGuard

Yardım BİOSTAR ANAKART ALINIR MI?

Arkadaşlar merhaba, Biostar marka anakart almayı düşünüyorum ama açıkçası biraz tereddütlerim var. Bu markayı kullanan, deneyim sahibi olan var mı? Uzun vadede sorun çıkarıyor mu, performansı nasıl? Genel olarak güvenilir bir marka mı? Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. bu sistemi...
  5. PersianGuard

Biostar anakart bios güncelleme

hala kullanıyor musunuz hocam anakartı memnun musunuz anakartan ?
  6. PersianGuard

40.000 TL hazır sistem önerisi

Hocam, mesajıma lütfen cevap verebilir misiniz? Sanırım Biostar anakart kullanıyorsunuz. Memnun musunuz? Nasıl bir anakart? bende bu sistemi almak istiyorum fakat anakartdan dolayı ve sistemin diğer birleşimlerinden dolayı şüpheliyim biraz...
  7. PersianGuard

İninalde param kaldı nasıl alırım

benimde 500 tl yakın param kaldı çekemiyorum bekleyceğiz hocam başka çaresi yok
  8. PersianGuard

hocam ben bütçemi artırdım 45 bin TL kadar ve hala bu eğer gerekirse bu bütçemin üstüne de çıkabilirim bana önerceğiniz bir hazır sistem var mı?
  9. PersianGuard

45.000 TL video düzenleme ve oyun için sistem önerisi

bu sistemi gördüm beğendim fakat anakart kötü bir marka olduğu için ve ilerde bana sorun oluşturma ihtimali olduğu için tercih etmek istemiyorum
  10. PersianGuard

bu fiyatlarda çok iyi bir sisteme benzemiyor sanki .5060 ti 16 gb ve msi asus gibi hazır sistem önerisi yok mu hocam bu bütçe civarlarında
  11. PersianGuard

Selamlar, Bütçem 40-45.000 TL civarı, ufak da olsa esneme yapabilirim. Video düzenleme, yapay zeka uygulamaları ve üretkenlik işleri için kullanacağım (Adobe, DaVinci Resolve vs.). Arada sırada oyunlar da oynayacağım. Mac istemiyorum, sadece Windows masaüstü olacak. F/P oranı iyi olmalı. Uzun...
  12. PersianGuard

İ5 14400F RTX 4060 Tİ sistem alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4060-ti-h610m-500gb-m-2-ssd-16gb-ddr5ram.html Arkadaşlar, bu sistemi video düzenleme ve ara sıra oyun için kullanacağım. Sizce bu fiyata alınır mı? İşlemciyi yükseltip alacağım, RAM ve SSD'yi Vb. sonradan yükselteceğim. Ayrıca, bu anakarta...
  13. PersianGuard

Hazır sistemlerden hangisi tercih edilir?

merhaba arkadaşlar, Hazır sistemlerden hangisini almalıyım? Bütçem 35.000 TL. PC'yi ağırlıklı olarak video edit, biraz yapay zeka uygulamaları ve oyun için kullanacağım. Bu yüzden hepsinde NVIDIA ekran kartı olsun istiyorum. Sizce bu sistemlerden hangisi en iyisi? Ya da bu fiyata daha iyi bir...
  14. PersianGuard

bu sistem nasıldır hocam : https://pckolik.com.tr/tavsiye-sistem/modart-joker-v5-pro-amd-sistem-tavsiyesi-ryzen-5-7500f-msi-geforce-rtx-5060-16gb-ddr5-500gb-m2-nvme-ssd 1748814432 ve bu sisteme hangi monitör yakışır 1080p mi 2K mı ?
  15. PersianGuard

İçerik üreticisiyim. Genellikle video düzenleme ve yapay zeka gibi konularla ilgileniyorum; bunların yaklaşık %80’i video düzenleme üzerine. Ara sıra oyun da var. Şu an elimde i5-9400F işlemci ve "GTX 1660 S" ekran kartı var. Ekran kartı şu anki işlerim için yeterli sayılır. İşlemci biraz daha...
  16. PersianGuard

Teşkekkür ederim hocam tavsiye için . Sistem de ekran kartı çok iyi diğer konulrda da iyiye benziyor fakat hocam işlemci bana bir tık düşük geldi bu sisteme göre sizce yeterli midir işlemci yoksa daha sonra yükseltmelimiyim? 1748624480
  17. PersianGuard

am5 işlemci de nedir ayrıca senin önerdiğin ekran kartı markası powercolor ankarta da gigabyte , benim önerdiğim sistmde asus var
  18. PersianGuard

Edit işlerinde AMD vs NVIDIA

Mac bu konularda kral da olsa, alamam ben. normal windows sistem istiyorum.
  19. PersianGuard

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bu biraz farklı bir soru olacak ama işlemci tarafında durum nasıl? Yukarıda bahsettiğim işler için hangi işlemci daha iyi olur? 1748591224
  20. PersianGuard

Dostlar, YouTube için video editleme, yapay zeka uygulamaları ve render işlemleri gibi işlerle ilgileniyorum. Bu tarz programlarda ekran kartının önemi nedir? Render işlemini genelde işlemci yapıyor diye biliyordum ama ekran kartı ne kadar devreye giriyor? Bu durumda AMD mi, yoksa NVIDIA marka...
Geri