Arama sonuçları: *

1. E

Sistem nasıl olmuş öneri vericek olsaniz neler olur (darboğaz olurmu)

Soğutucu çoktan aldım 🫠 monitör de lenovo olani almayi dusunuyorum 2 k 1747913071 Başka önerileriniz varmı yada herhangi bir birleşende darboğaz sorunu olurmu acaba ?
  2. E

Daha önce çok aldım Lenovo ve hep bir sıkıntısı çıktı kronik çok hatasını gördüm o yuzden gönlüm ona gitmiyor casper daha önce hiç almadiğim bir marka olduğu için şuanlık bir önyargım yok
  3. E

Lenovo ya karşı bi antipatim var hiç sevmiyorum hep kalitesiz oluyor ürünleri daha güzel bir marka önerir misiniz?
  4. E

Monitör tercihi ne olabilir sizce
  5. E

Topladığım sistem uygunmudur?

Anakart gigabyte yerine msi ın MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakartını albilirsin hem daha yeni model hemde özellik bakımından daha donanımlı fiyatı da neredeyse aynı soğutycu olarak thermalright ın 260 ml veya 360 lık sıvı sogutucusunu alabilirsin
  6. E

İşlemci: ryzen 5 9600x Anakart:MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Ram: Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram Ssd: Kingston NV3 SNV3S/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Ekran kartı: rx 9070 XT Soğutucu: Thermalright Frozen Magic 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı...
Geri