Arama sonuçları: *

1. H

XMP ram'i EXPO Olarak Overclock Yapmak

Merhabalar, ram ayarları 3 ram ayarları 2 ram ayarlarım ürün özellikleri ram Elimde "corsair vengeance 32gb 6000mhz cl36 intel xmp ready cmk32gx5m2b6000c36" ram var, 7800x3d ve b650m gaming plus wifi anakart bulunmakta sorunum şudur; Arkadaşa bu sistemi toplattığımda pek anlamıyordum sistem...
  2. H

Cs2 anlık ms yükselmesi

kankam bugün bi şeyi dener misin, 6000 yerine standartı kaç mesela ? diyelim ki 5200. full bios ram ayarlarını sıfırla standarta dönsün. Sonra 5200 ama büyük ihtimal timingleri bozulmuş olacak expo olayını yapmadığın için. İnternetten senin kartın timinglerine bak o timingleri manuel gir...
  3. H

Geceleri oyun daha akıcı

kankam aslında botlarla maçtaki ile aşağı yukarı aynı hissiyat var, geceleri açık ara farkla daha fazla akıcı. Mesela mouse'u hızlıca sağa sola çevirirkenki o frame atlayışı bile daha seri daha keskin belli oluyor. 1747730898 kapalı kankam fresync 1747730990 kule soğutucu, derecelerde hiç...
  4. H

Geceleri oyun daha akıcı

Olayı kısaca anlatmak istiyorum , tuhaf bir olay çünkü. Bizim binamız eski ve bu binaya taşındıktan sonra bilgisayar satın aldım eski bilgisayarım 3060lı 5600xli bir kasaydı ve input lag var gibi hissettiriyordu. Sonra anlayamadım csgo'da veya cs2'de mermiler adama geç vuruyor oyun hissayatı fps...
  5. H

Cs2 anlık ms yükselmesi

aga bunlar bilmeden konuşuyor. Olayın aslı büyük ihtimal senin raminle alakalı. Ram markan ne xmp kullanıyor musun ?
Geri