Arama sonuçları: *

1. E

❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

9955HX Li modelini aldım ancak aklım 9955HX3D` li işlemcide kaldı. Aralarında sizce çok fark varmıdır? Daha 30 haziran da kargolanacak yazıyor, zamanım var iade edip 9955HX3D işlemcili olanını alabilrim veya yaz tatili indirimi olurmu sizce? Emin olamıyorum
  2. E

Slayer R9T uzan kullanım tavsiyesi

Yakın zamanda başka bir firmadan 5060 laptop aldım 14. günde bozulduğu için iade ettim daha önce hiç laptop almamıştım ve bu kadar kısa sürede bozulmuş olması beni ürküttü şimdi de; https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t-5070ti-amd-ryzen-r9-9955hx/ Bu bilgisayarı almayı...
  3. E

Bilgisayara reset atmak istedim tamamen gitti

2 hafta bile geçse direk iade alırlar diye düşünüyorum doğru mu
  4. E

Hayır hiçbirşey yapamıyorum
  5. E

YouTube izlediğim videom dışında heryer beyazdı bende bilgisayara reset attım kapanırken fanlar çok hızlı döndü tamamen kapandı. Bende herhalde kapata tıkladım sanıp güç tuşuna bastığımda, laptop açılıyor siyah ekranda fanlar hızlıca dönüp bir anda kapanıyor. Ekrana herhangibirşey gelmiyor ne...
  6. E

I7-13700HX Cinebench R23 test sonuçları

Bana sonuçlar çok düşük geldi olması gereken mi bu yoksa düşük mü? Bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Not: Performans modunda fanlar otomatikte 10dk sürende yaptım.
  7. E

Frame Generation Hakkında

o 237 yazan fps ortalama fps onunda o kadar yüksek olma sebebi ayarlar kısmında uzun süre bekledi arttı ortalaması yoksa soldaki fps anlık olan
  8. E

Tüm ayarlar ultra da dlls ve rt kapalı iken değerler bu genel olarak 70 75 arası bazen fotoğraftaki gibi 65 oluyor fps . Youtubeden i5 12400f işlemcili videoda aynı ayarlarda 80 fps rahat alıyordu
  9. E

ekran kartı ve işlemci en fazla 80 dereceyi buluyor genel olarak 70 75 arası gidiyor anlık 80 derece oluyor fanlar tam güçte çalışmıyor bile fps konusunda da mesela bi oyuna 500 fps başladıysam 10 20 dk sonra yarı yarıya fark ediyor sebebini bilmiyorum amma böyle bu dediklerimin hepsi laptop için
  10. E

Bilgisayarlarımdan biri 3060 i5 11. nesil bi masaüstü bu bilgisayarda cyberpunk açtım az önce tüm ayarlar en üsste 85 fps aldım sonra denemek için 5060 i7 13700hx olan laptopta açtım Masaüstü 62 fps Diz üstü 55 fps verdi bu nasıl mümkün olabiliyor frame generation açtığımda 150 fps oldu ancak...
  11. E

5060 Laptop denildiği kadar kötü mü?

2k değil 1920 1080 de değil 1920 kısmı sabit 1080 yerinde başka bir şey yazıyordu şimdi laptop yanımda değil hatırlayamadım amma 1920 x .... Ve bugün cyberpunk 2077 denedim her şey en üstte dlss açık ray tracing açık 75 80fps verdi iyi mi sizce ben anlamıyorum
  12. E

Teşekkürler Mux switch özellikler kısmında yazıyordu da ne olduğunu nereden açıp kapatıcağımı bilmiyorum
  13. E

Denetim masasında ki hangi ayar tam olarak söylermisin? Bulamadım
  14. E

İyi mi diyorsunuz yani sistem için
  15. E

i7 13700HX. RTX 5060 8 GB VRAM. 32 GB RAM. Böyle bir laptop aldım ancak araştırmalarım kadarıyla 5060 için çöp deniyor bu da kafamı karıştırdı. İsteğim güncel oyunları güzel ayarlarda oynamak, gelecekde çıkacak GTA 6 gibi oyunları da orta üst ayarlarda oynayabilmek. Bu aldığım sistem ile sizce...
  16. E

5060 Laptop alınır mı ?

Taksitle alacağım için daha pahalıya denk geliyor yoksa buda güzelmiş
  17. E

5060 Laptop alınır mı ?

Monster`da ay sonuna kadar 12 ay vade farksız taksit fırsatı var ve bende bu süre zarfında https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t6-v3-3-2/ laptopu beğendim almayı düşnüyorum sizce alınır mı ? amacım oyun oynamak sadece masaüstü bilgisayarım var gittiğim yerlerde de...
Geri