Arama sonuçları: *

1. U

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

ben niyeyse mikrofonu beğenemedim, incelemelerdeki gibi gelmedi bana ses
  2. U

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Para yokken denk gelmesi kötü oldu yarın olsa alırdım, mchose x9 çekeceğim artık, ya da umarım geri stok getirirler
  3. U

Mchose V9 Pro ve Mchose X9

Cloud 3 S indirime girmiş 4200 civarı sanırım o daha mı iyidir?
  4. U

Mchose V9 Pro ve Mchose X9

Normalde fiyat olarak daha yüksek bütçe kulaklık bakıyordum fakat o kadar çıkmamaya karar verdim. Bu 2 kulaklık arasında da 3500 civarı kulaklık arayanlara hep V9 önerilmiş , X9 diyen az kişi gördüm , ama sorulduğunda X9 iyi diyen de var hangisi daha iyi? X9 üzerine çok inceleme de yok kararsız...
  5. U

7500 Liraya kadar kulaklık önerisi

hs80 ve max arasında bi fark var mı? yani illaha vardır da, öyle çok şey değiştirecek bi fark var mı
  6. U

çok fazla rekabetçi oyun oynamıyorum ama arada da olsa giriyorum işte müzik dinlerken falan tatmin edici olsa yeterli, genelde arkadaşlarla ekipli oyunlar girip dizi/müzik takılma işi, oyun çok önemli değil. Ben hs80 veya logitech g733 düşünmüştüm ama dediğiniz max modelinin siyahını bulamadım...
  7. U

7500 liraya kadar çıkmak istemesem de kablosuz kulaklık arıyorum, okuduğum öneriler arasında tam bi tanesine karar veriyorum başka bi yerde gömülüyor. Bilindik markalar tercih etmeyi düşünüyorum logitech - steelseries - corsair - asus önerileriniz nelerdir? (mikrofon kalitesi çok önemli değil...
  8. U

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

vodafone pay indirdim ben orda para yükleye basıp iyzicoy sanal kartımı girdim o şekilde vodafone a çekerek ordan da gittim atm üzerinden çektim veya istanbul karta da çekebilirsiniz ama komisyon alır
  9. U

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

wraithten bi şey alan yok mu orada kampyanyalar hala geçerli mi?
  10. U

Şimdi wraith üzerinde 1300 liraya bi mouse alacağım kargoyla 1389 falan oluyo sanırım iyzico ve parolapara ikisinde de onaylı hesabım var satın alımı yaparken iyizico seçip parolapara kartımı mı gireceğim? Kampanyalara katıldım bu alışverişi gerçekleştirdiğim zaman ikisine de cashbackler gelecek mi?
Geri