Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

Slmlar, Hem Steam hemde Apple kampanyasında Electronic art ve Microsoft için ÜYELİK ÖDEMELERİ yazıyor , aylık/yıllık abonelikte mi kapmanyaya katılmış oluyoruz?Eaplay ve Microsoft Store dan oyun alsak kapmaynya gerçekleşmez mi acaba?(not:sanal pos harcamalarında diye eklemiş ama yinede...
  2. T

Server Kayıtlı S23 ultra Klon IMEI mesajı geldi ve 3 aydır kapanmıyor

Slm ustad, bu msji 6.ayda atmissin,sana 3.ayda sms.gelmis suan 9.aydayiz son durum nedir?bende ayni sms i aldim sim1 klon 30gun diyor sim2 anakart degisim kayit disi diyor. 2simden 1i gitse raziyim ama.ikiside gitmez ins.sizin cihaz calisyor mu?calismiyorsa ne yaptiniz yedek parca olarak...
  3. T

🔥İndirim 🔥🔥 GETİRFİNANS/İSTANBUL KART 1000TL KAZAN 🔥🔥

Slm, kampanyada güncel durum nedir? + İstanbulkart dışında başka banka kartlarında, yüklemelerde ..vs gecerli mi?
  4. T

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Çok Tşklr, vodafone a cektim sıra atm de :))
  5. T

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

slm, parolapara dan bakiyeyi geri alabildim ama iyzico daki tutarı nereye nasıl yuklersem,gonderirsem tutarı geri alabilirim? Bankaya havale yada ,baska kartlara yuklerken hediye bakiye tutarı diye işlem yapmıyor, yapan arkadaşlar nasıl hediye tutarı çekti IYZICO dan
Geri