Arama sonuçları: *

1. X

Excalibur G870 Ciddi Fps Düşüklüğü

Bende 4060 i5 12450h var aynı sorunları yaşıyorum temiz bir format atın bakımını yapın driverlarını kurun yüksek performans açın onlarda olmazsa birde harici bir ekrana bağlayıp deneyin bir ekrana bağlayınca igpu devreye girmiyor
  2. X

Valorant düşük fps sorunu 150fps

Hocam nasıl çözdünüz lütfen yardım edin 4060 i5 12450h 32 gb ram ile 70 fps oynuyorum
  3. X

FC 25 TAKILMA SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR

Bendede 4060 var aynı sorun hatta daha kötüsü sürekli laglanıyor fc24 acayip akıcıydı driver kaybaklı ilduğunu düşünmüyorum çünkü amd kullanıcılarındanda yaşayan gördüm darbiğaz olabilir dedim herşeyi fulledim gpu kullanımı 40 ı geçmiyor
  4. X

beamng drive dusuk gpu kullanimi

Konunun üzerinde zaman geçmiş ama şöyle söyleyeyim redditte biraz konulara baktım ve bunun sebebi tamamen yapımcılarmış gpu ya yük bindirmek yerine cpu ya bindiriyorlar bendede aynı sorun var ve lag sorunumda var vulkanla çalıştırdınız mı hiç
  5. X

Mobile rtx 4060 lag sorunu

Merhaba rtx 4060 i5 12450h ve 32 gb ram sahibim.Geçenlerde beamng drive aldım indirdim ve oynamaya başladım ilk defa gördüğüm bi laglanma ile karşılaştım birkaç ayar yaptım düzelmiş gibiydi sonra tekrar tekrar olmaya başladı güncelleme ile alakası vardır dedim geçtim ama bu laglanmalar ets 2 de...
Geri