Arama sonuçları: *

1. Pandastic

❌İndirim Bitti! SONGMICS Ofis Sandalyesi 2069 TL

Ürüne tıklandığında, stokta mevcut değil diyor.
  2. Pandastic

❌İndirim Bitti! Stanley Quencher Pipetli Termos Bardak, 1.18 Litre, Yeşil 1500!!!!

Aynı ürünün siyah opsiyonu 1405 https://www.amazon.com.tr/dp/B0CNTW8B7M?ie=UTF8&pd_rd_plhdr=t&aref=eMrgfvBrqu&th=1
  3. Pandastic

🔥İndirim Shein lego motor seti Sudan ucuz

Cam damacana sudan ucuz, başlıkta su hacmi belirtilmemiş.
  4. Pandastic

❌İndirim Bitti! Havit Taşınabilir Hoparlör 5w 250TL

Konu açılmış + Ürün stokta yok
  5. Pandastic

❌İndirim Bitti! Sinbo Filtre Kahve Makinesi 472 TL

Benzeri markalarıda kullandım, A101'den aldığım Kiwi marka makine bundan uzun ömürlü oldu. Yine yukardaki arkadaşların dediği gibi; fiyat olarak çok ucuz olduğundan düşünülebilir ama, kendi tecrübe dayanarak, kesinlikle uzun ömürlü bir kullanımı olmayacağını bilerek alın.
  6. Pandastic

🔥İndirim Yandex 3 Aylık Tod Kampanyası

Ekstra bir şey yapmadım. 4. veya 5. gün bugün sanırım; kayıt olurken girdiğim telefon numarasına kod geldi. Mobilde bu linki açınca, solda bir chat sembolü çıkıyor; oraya bilgilerini girip iletişim kurmayı deneyebilirsin.
  7. Pandastic

🔥İndirim Yandex 3 Aylık Tod Kampanyası

Bana promosyon kodu geldi ve üyeliğimi tamamladım. Konu için teşekkürler.
  8. Pandastic

🔥İndirim Black Buruin 24*250 Ml Enerji İçeceği 342,7 tl

Satın aldım, teşekkürler.
  9. Pandastic

🔥İndirim Temu Madlions Mad 60 klavye(6 adet stok) Vergilerle 1864TL

Tam detaylı olarak emin olmasam da, normalde %50'lik versiyonunda yaptığın alışverişin (1100 TL'ye 550 TL max. kredi ödemesi) %50'sini hesabına kupon olarak yüklüyor. Kuponları günlük olarak "wincredit" aramasını yaparak açılan sayfada alıyorsun. 7. günün sonunda 550 TL kuponun olmuş oluyor...
  10. Pandastic

İyzico ve Parolapara Cashback Hakkında?

Kampanyanın devam edip etmediğini net olarak bilmiyorum ama, Parolapara'nın verdiği cashback tekrar geri çekilebiliyor. Gönderim yaptığım IBAN'a, uygulama üzerinden cashback tutarı geri çekebildim. Iyzico bakiyesi, hediye bakiye olarak göründüğünden çekilemez olarak işaretleniyor.
Geri