Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ R5 7600 için soğutucu

ama ucuz uzun omurlu
  2. A

Çözüldü✓ 60-70bin bütcem var linkini attığım kasa nasıl sizce ?

9070XT lki toplayıun diyorum başlka bişe demiyorum
  3. A

2-3 bin tl mouse önerisi

attack shark r5 ile aynı mouse denbilir cok az fark var tek onemli fark biri mekanik switch oburu optik omron sycorx olan bu acıdan dah aiyi sensör daha iyi denebilir ama farkedeemezsin bile scyrox al keyfine bak
  4. A

2-3 bin tl mouse önerisi

attack shark r5 ultra - scryox v6 v8 en iyi buynlardanibri
  5. A

İ5-14400f işlemciyi soğutma önerisi

stok bndan kat kat iyidsir ancak almışken bi kule tipi alın ömürlük kullanırsınzı
  6. A

2k 27 inc ips monitör önerisi

2k ya ne kalitesi bekliyoresun diyordum sonradan tekrar okuyunca anladım 2k daha cıkabilirseniz xg27acs var ben kullanıyorum mukemmel
  7. A

Yardım Sıkışmış piksel var nasıl düzeltirim?

https://deadpixeltest.org/fixer
  8. A

Anakart sökülmeden takılabilen sogutucu var mı lga1700

doğru unuttum onu pardon
  9. A

Anakart sökülmeden takılabilen sogutucu var mı lga1700

yok öyle bir şey mecbur sökeceksiniz altındaki plakayı takacaksınız
  10. A

Forza horizon 5 performansı nasıl 14400f + arc b580

böyle performans veriyor arkadaslar nasıl iyi mi her şey max max max ayarlarda ve 2k xess fsr vs kapalı fg zaten yok
  11. A

2000 TL’ye kablosuz mouse önerisi

vxe r1 kampnaya vs katılabilirsiniz parolapara + iyzico attack shark r5 ultra veya scyrox v6 v8 tutuşunuza gore
  12. A

İTOPYADAKİ 27999tl lik sistem hakkinda yardim

sistem parçalarını yazar mısınız 1750868870 çözülmş tamamdır
  13. A

7800xt vs 5060ti vs 9060xt

9060xt kesinlikle alınmaz beklediğim performansı sunmadıu onu diyeytim 7800xt de eskidi ya nvidia önermek hiç istemem ama mecbur 5060 ti 16 en fpsi suanda verdiği özelliklere vs göre
  14. A

Bu bilgisayarı topladım iyi mi?

ozmn alın gitsdin daha ne almanyada ucuzsa 5080'li sistem toplayın hatta 9800x3d 5080 mis gibi 4 sene temiz götürür sizi problemsiz 4 sene sonra ufak tefek kaşınmaya başlar
  15. A

ram kotu psu kotu daha doğruısu gereksiz pahalı aynı fiyata daha iyi fiyatlı fp ürün alabiliyorsunuz başka anakart ssd monitor kasa bunlar alınmaz ve ekran kartı asus prime seçme sebebiniz nedir hepsi aynı kart sadece tasarımlarını vs firmalar değişiyor ucuzunu almanız tavsiyem
  16. A

çok daha iyi toplanabilirdi cs2 valorant vs mi oynanacak yoksa hikaye mi?
  17. A

Steam mi çöktü 25.06.2025(STEAM DÜZELDİ)

yok ya tr erişim engeli caktı galiba vpnle girebiliyorum ama 900 ping
  18. A

yok düzelmdi hala
  19. A

Evet ya bende niye girmiyor bu cs diye delirdim modemi kemiriyirodum az kalsın başkalarıda yaşıyormuş 5 dkdır boyle
  20. A

Çözüldü✓ İşlemci pinini yamulttum

şırınganın içine sokun pini çok kalın olmasın işte pin girecek kdr olması yeteril soktuktan sonra düzleyin hassas şekilde sütün gibi olsun hepsi yandan önden sağdan soldan baskıcna x 1750793741 şırınga derken şırınga ucundaki iğne anlamışsınızdır umarım
Geri