Arama sonuçları: *

1. Muhammed0147

Müşteri hizmetlerinden gelen aramayı kapattım ne yapmalıyım ?

aradım ama müşteri temsilcisine bağlanamadım
  2. Muhammed0147

Müşteri hizmetlerinden gelen aramayı kapattım ne yapmalıyım ?

Bugün saat 9 da monitörümü garantiye vermek için asusun sitesinden başvuruda bulundum. Az önce beni asus müşteri temsilcisi aradı ama ben bilinmeyen numara olduğundan bir anlık dalgınlıkla kapattım. Ne yapmalıyım geri aramalarını mı beklemeliyim yoksa tekrar başvuruda mı bulunmalıyım ?
  3. Muhammed0147

Yardım Bilgisayarımı yavaş yavaş yükseltmek için tavsiye

ekran kartınız size yetiyorsa eğer anakart işlemci ve ram alıp direkt sisteminizi yükseltebilirsiniz(hazır geçiyorken bütçeyi biraz daha arttırıp işlemciyi 7500f yerine biraz daha üst bir işlemciyle değişe de bilirsiniz. En azından bir sonraki yükseltmeyi ekran kartında yapabilmek için ön...
  4. Muhammed0147

🔥İndirim Thermal Grizzly Aeronaut 26gr 484 TL

hocam hangi macun daha iyidir mx4 mü yoksa bu mu ? Elimde 20g'lık mx4 var olmadı bunu da alıyim(işlemcimi soğutmuyor zaten mx4)
  5. Muhammed0147

1 tb ssd önerir misiniz ?

isteğim başlıkta 1731331638 max 2.2k bütçem var
  6. Muhammed0147

Faceit hakkında yardımcı olur musunuz ?

Uyarı için çok teşekkür ederim sağolun 1729617026 Çok teşekkür ederim sağolun 1729617094 Siteden 3-4 tane desen çektim o gün bu gündür arkadaşlık istekleri vs vs profilim durmuyor sağolsunlar ya
  7. Muhammed0147

Gördüğünüz sosyal kısmına tıklamamı istiyorlar gördüğünüz gibi. Ama giriş için steam hesabı istiyor dolayısıyla hesabımın gerektiği hiçbir şeye girmek istemiyorum 1729616965 ingilizce bilmediğim için tam olarak ta anlayamıyorum o yüzden en iyisi engellemek sanırım
  8. Muhammed0147

Sürekli sohbet kutuma bildirim geliyor ve faceit sosyalde kendi takımlarını desteklemem doğrultusunda bana item vereceklerini söylüyorlar. Tedirgin olma durumun şu faceit sosyallle destek kısmına girerken steam girişi istiyor. Bu steam girişini yaparken karşı tarafa hesap bilgilerim vs. gidiyor...
  9. Muhammed0147

Yardım BANA EKRAN KARTI İLE SORUM VAR AÇIKLAMA BAK

rtx 4070s ile karşılaştırma yaptım 4070s ile aşağı yukarı kafa kafayalar.
  10. Muhammed0147

10 dolar ile alınabilecek ak47 skin önerisi

o desen de çok güzel tercih sizin. Ben oyun oynarken gözü çabuk yorulan birisiyim o yüzden desenlerimi olabildiğince sadece ve açık renk seçerim. O renk sizi yormayacak ise ve hevesiniz var ise alın gitsin
  11. Muhammed0147

10 dolar ile alınabilecek ak47 skin önerisi

mw ice coaled aldım .Hem göz yormuyor hem de sade ve güzel
  12. Muhammed0147

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

İsteğinizi kabul ettim
  13. Muhammed0147

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

Bana da davet atabilir misiniz ? Arkadaşlık kodum : 445621189
  14. Muhammed0147

Deadlock davet nasıl atılır?

Davet edeceğiniz zaman ekstra olarak beni de davet edebilir misiniz ? Arkadaşlık kodum : 445621189
  15. Muhammed0147

🔥İndirim 🔥ThermalRight Pearless Assasins 120 1299 TL🔥

hepsine en az 10 defa baktım bir faydası yok hocam
  16. Muhammed0147

Çözüldü✓ Zen3 mimarili işlemcilerin silikon kalitesi nasıl öğrenilir?

normalde r5 5600 gibi cihazlarda silikon kalitesi öğrenilebiliyordu o yüzden böyle bir soru sordum. Ha dediğinizden yolca çıkacak olursam eğer Phantom Spirit 120 SE ürünü kullanmama rağmen sistem 80 derecelere ulaşıyor çok zorlayınca da 91 dereceye fırlıyor. Bundan yola çıkarak silikonumun...
  17. Muhammed0147

silikona nasıl bakıyorduk peki hocam ?
  18. Muhammed0147

ona rağmen sistem boştayken Google bile açsam 50 dereceden70 e fırlıyor
Top Bottom