Arama sonuçları: *

1. S

1080p 180-240hz 24’ Monitör Önerisi

Maalesef yok hocam ama siz neden inatla 320 istemiyorsunuz onu anlayamadım. Bir iki ayarla çok rahat bu fpsleri almanız mümkün, bütçeniz de el veriyorken 320hz alın bence
  2. S

Hocam geleceğe dönük de düşünün. 240 fps verse bile 320 olmasının zararı olmaz. Ayrıca grafik ayarlarını düşürüp yine 320 fps alabilirsiniz. Zaten rekabetçi oyun oynayanlar genelde en düşük grafik, max fps amaçlıyor. 7600 320 fps vermese bile ileride 7800x3d gibi bir işlemciye geçerseniz daha...
  3. S

Gaming/Okul/İş Laptop önerisi 60k-120k

Idefix, hepsiburada Trendyol gibi bir pazaryeri. Satıcının belki canlı mağazası vardir
  4. S

Hocam yüksek donanımlarda laptoplar büyüyor, soğutma konusu sıkıntı olduğu için illa ki 17-18" olmasi gerekiyor. Attığım hp 16" bence ideal boyutta, alternatif olarak legion serisine de bakabilirsiniz.
  5. S

Ai için vram çok önemli, bütçe meselesi de var ancak localde ai çalıştırmak biraz fazla zahmetli. Bütçeniz el vermiyorsa rtx 5050 tarzı bir şey de alınabilir ama illa güçlü olsun, localde hiç sıkıntı çıkarmasın derseniz...
  6. S

👉 Telefon İçin Wallpaper Önerileri👌

Ben genelde siyah yoğunluklu, yerinde az renkte desenli wallpaper tercih ediyorum. Hem karmaşık görüntü olmuyor, sade oluyor, hem de amoled ekran olduğu için pil ömrüne fayda sağlıyor, hem de amoled siyahı diye bir gerçek var.
  7. S

https://app.hb.biz/rMlJziLzIbTk 320 hz, 24.5", 0.5ms gecikmeye sahip. 6 taksit imkanı da var, belki daha iyisi vardır onu bilmiyorum ama bu ürün sizi rekabetçi oyunlarda üzmez.
  8. S

Öneri 20-30k bandında telefon önerisi

Hocam exynox konusunda benim de endişelerim vardı. Eğer çok oyun oynayan biri değilseniz hiç dert etmeyin. Günlük kullanımda hiç ısınma vs yapmıyor. Kullanım senaryonuza göre Samsung cihaz bence mantıklı. S24 veya S25 FE öneririm ben. Dümdüz işlemci çok iyi olsun gerisi önemli değil, sık oyun...
  9. S

Assasins Creed Hikaye Sırasına Göre İlk Hangisi Alınıp Oynanmalı

Bence origins sonrası bir oyun alman yeterli olur, sonraki oyunlar birbirine çok benziyor. Unity çok buglu bir oyun, kanser ediyor. Bana göre 2 efsanedir ama 2025 yılında sıkıcı gelebilir. Karışık sırayla bence AC 2, brotherhood, revolution(İstanbulda geçiyor ama o kadar da güzel değil), Ac...
  10. S

❌İndirim Bitti! Gamebooster G23B Enigma Red Switch Mekanik Oyun Klavyesi 259,35TL

8 tane alanlar neden alıyor çok merak ediyorum. Bir kendine bir kardeşine aldın tamam yani. Alanların %90ının da ihtiyacı olmaması ayrı bir ironi
  11. S

Yardım Asus Rog Strıx G16 G615JMR-S5048 Laptop Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-intel-core-i7-13650hx-24gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-1-wqxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-83ly00cjtr-p-HBCV0000A1DDVF?ftid=nn9wzfz4xmdz8i88&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Aaffiliate&utm_medium=influencer&utm_so...
  12. S

Yardım Asus Rog Strıx G16 G615JMR-S5048 Laptop Alınır mı?

Hocam başka bilindik markalara yönelseniz olur mu? https://www.idefix.com/lenovo-loq-15irx10-i7-13650hx-24gb-ddr5-1tb-ssd-rtx5070-8gb-fhd-144hz-ips-fdos-laptop-83je00ewtr-p-12726701?vendorId=4637&ref=akakce&v=1.96...
  13. S

ChatGPT RX 9060 XT Diye Bir Ekran Kartı Olmadığını Söylüyor

Ai zaten train ettiği bilgi kadarını biliyor. Train ederken muhtemelen o gpu henüz çıkmadı ve güncellenmediği için bilmiyor. Ai için fazla anlam yüklüyorsunuz. Ayrıca Ai konusunda hepsinin iyi olduğu alanlar farklı. Örneğin sohbet açısından chatgpt, görsel üretme mid journey, kod yazımı...
  14. S

Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

Vade farksız 3 taksit çok iyi seçenek. Bence alınır. Samsung tarafinda S24 veya S24 fe alternatifleri var ama taksit olayı işin içine girince s25 Fe daha mantıklı duruyor. Spigen 45-47e şarj aletleri sürekli 300-400 bandına düşüyor.
  15. S

Düz s24 mü s25 fe mi

Birçok kişinin görüşüne göre, ultrasonik parmak izi tarayıcıları optik tarayıcılara göre daha üstündür çünkü optik tarayıcılar yalnızca parmak uçlarındaki görünür çizgilerin 2 boyutlu bir görüntüsünü oluşturabilir. Buna karşılık, ultrasonik sensörler üç boyutlu bir görüntü oluşturabilir. Bu...
  16. S

Düz s24 mü s25 fe mi

Ben S24 için ciddi bir indirim olmaz diye düşünüyorum, S25 FE ise biraz düşer gibi. Ancak ram krızi muhabbeti de var, bu yüzden 1 ay içinde fiyatlar sabit kalır- düşer. Sonra artar gibi geliyor. S24'ün ekran parlaklığı, parmak izi sensörü, kullanılan malzeme kalitesi S25FE'nin önünde. S25 FE...
  17. S

Düz s24 mü s25 fe mi

Hocam benim de o konuda endişelerim var ama ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum. Hala sıfır iPhone 12 alıyor insanlar. Onlarda sorun olmuyorsa bizde de olmaz diye düşünüyorum
  18. S

Düz s24 mü s25 fe mi

Şarj konusu bence çok fark etmiyor burada S24 Ultra üzerinde test var. Buradaki teste göre 45w 62 dakika, 25W 79 dakikada şarj ediyor. Ayrıca batarya boyutu da önemli. Belki 4000mah S24, 25W ile 4900Mah S25FE 45'dan daha çabuk da doluyor olabilir. Ekran süreleri birbirine yakındı çünkü. Kendim...
  19. S

Öneri S24 256gb 32200tl alınır mı?

Çıkarır çıkarır, benim annem de M serisi kullanıyor akşam %70 şarjla eve geliyor, ben şok oluyorum :D Öyle bir beklentiniz olmasın, her türlü 1 günü çıkarır.
  20. S

Düz s24 mü s25 fe mi

Şarj konusunda emin misiniz? S24 daha küçük bataryaya sahip olsa da pil ömürleri arasında bariz bir fark yok diye biliyorum. S25 mi S24 mü sorusunun cevabı kullanım senaryona bağlı, eğer instagram, whatsapp vb üzerindeyse. Mobil oyuncu değilim ara sıra oynarsam oynarım, fps takıntım falan yok...
Geri