Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! Intel Arc B580 9999 TL (DEY-ELEKTRONİK)

Bu kart için bir dönem en f/p kart şöyle uçuyor böyle uçuyor deniliyordu sonra neden unutuldu?
  2. S

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Ses kalitesi baya güzel, tek eksisi mikrofonu yok. Eğer müzik amaçlı bir kulaklık arıyorsanız çok f/p bir ürün.
  3. S

Xiaomi 15 vs Poco F8 Ultra /YD/ Olucak Hangisini Önerirsiniz?

En temel fark ekran boyutu olacaktır. Ekran fark etmez derseniz ben mi 15 derim. İşlemciler zaten çok güçlü. Günlük kullanımda bir fark yaratmaz. Kamera konusunda mi 15 önde duruyor. Fiyat farkı da 5k. Alternatif olarak yurt içi S25 FE de benzer fiyatlara alınabiliyor. Onu da düşünebilirsiniz
  4. S

Öneri 75K Alınabilecek En İyi Telefon Önerisi Lazım?

O şekilde bakarsak bence S24 veya S25 en mantıklı seçenek. Amiral gemisi. S24 30k S25 45k bandında. Direkt premium cihazlar.
  5. S

Öneri 75K Alınabilecek En İyi Telefon Önerisi Lazım?

iPhone air iPhone 17 Samsung Galaxy S26+ S25 Ultra S26
  6. S

🔥İndirim Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB 8GB Ram Siyah 27.975,00 TL

Pil süresi dışında memnunum. Mobil veriye bağlandığında pil çok çabuk tükeniyor. Genel olarak hep wi-fi olan yerde olduğum için sorun etmedi ama çoğu kullanıcıyı üzebilir. Onun dışında gayet güzel cihaz, kompakt cihaz arıyorsan kesinlikle alınır
  7. S

Enshall pro p13 priz 998 tl🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Ben kullanıyorum. Telefon, akıllı saat şarjı için vs lazım oluyor. Zaten pc başında olduğun için de hızlı şarj aramıyor insan. Ama 5er tane olması cidden saçma. 1 type c, 1 type a olsa yeterli
  8. S

LENOVO LOQ AMD Ryzen5 220 12GB 512GB RTX5050 38500tl 🔥🔥🔥

İşlemci tdp değer yüksekse gayet iyi işlemci. 35w ile yapamayacağı is cok az. Tdp değeri yüksekse 8845hs ayarında bir işlemci
  9. S

Cs2 de gelişemiyorum.

Konudan bağımsız söylüyorum 1 yılda 800 saat biraz fazla değil mi? Ortalamada günde 2-3 saatinizin bu oyuna gitmesi çok makul bir şey gelmiyor bana.
  10. S

🔥İndirim Rampage Laptop Soğutucu 😱499₺ ( Dip Fiyat )

Katılıyorum, basit bir standla hava giriş çıkışını açmak ve cihaz temizliği yapmak fazlasıyla yetiyor. Çok düz bir stand bile ortalama 10 derece kadar soğutuyor cihazı. Ayrıca fan sesi, gürültü vs yapmıyor.
  11. S

🔥İndirim Anker Şarj Cihazı (45W) Usb-C ve Usb-C Kablolu (2'li Set) 800TL

Spigenin 45w olanı sık sık 350-400 bandına düşüyor. Çift şarj girişi var onda, içinden kablo çıkmıyor.
  12. S

🔥İndirim Xiaomi 20.000mah 18 watt Powerbank 789 tl

Satıcı sağlamsa alınır. Bu powerbanki 5 sene sorunsuz kullandım, sonrasında pil şişmeye başladi direkt attım. Biraz ağır bir powerbank ama haberiniz olsun 18w olması da çok dert değil bence powerbank için.
  13. S

🔥İndirim Laptop Standı 199 TL

Harici klavye ile kullanmanızi tavsiye ederim. Klavyeye dokununca biraz sallantı yapabiliyor. Harici klavyeniz varsa kesin alın. Sıcaklıklar çok iyi düşüyor
  14. S

Anakart Geliştirmesi yapmak Mantıklı mı ?

Rgb kısmını cok önemsemeyin, m2 slotu için de aparatları var, onlardan alabilirsiniz.
  15. S

18000TL BÜTÇE İLE TELEFON ÖNERİSİ

Yakın zaman önce s20 Fe'yi bırakmış birisi olarak söylüyorum ki alınır. Eğer custom rom vs işlerden anlatsanız da güzel bir rom + kernel de ısınma + pil sorununu büyük oranda çözer. Eğer ki güncelleme, oyun, yüksek performans, işlemci gücü önemli değil. Günlük işlerde kasmasın kamerası...
  16. S

SAMSUNG 9100 PRO 8TB Gen5 60929 TL 🔥🔥🔥

Yanlış düşünüyorsunuz. Bunu kullanacak kişi muhtemelen iş için kullanacaktır. Yüksek çözünürlüklü video render işleri vs için böyle bir cihaz gerekiyor onlara. Yoksa oyun 7 değil 6.9 saniyede açılsın diye bakmıyor insanlar buna. İş için alan insan da tabii ki ucuz olmasını ister. Fiyatları...
  17. S

RX 9070 XT mi RTX 5090 mı?

Elindeki RTX 5080 gayet iyi, hiç güncellemeye gerek yok. https://forum.donanimarsivi.com/konu/rtx-5080den-rtx-5090a-gecilir-mi.1200334/
  18. S

Dota 2 Kasma Sorunu (64 GB ram +5070ti + ryzen 9600)

Hocam garip bir durum. Bence dota benzeri moba oyunlarda fps çok önemli değil 100-120'ye sabitleyip kullanmak daha mantıklı. Ben rtx 4060 laptopla 120fps limitli kullanıyorum. Hic kasma donma vs yaşamıyorum.
  19. S

🔥İndirim S25 Fe 31999₺ -Samsung eğitim indirimi-

Satıcı bence önemli. Samsung vb yerden alırsanız kafanız rahat olur. 1-2k pahalı olsa da güvenilir yerlerden almayı tercih ediyorum ben.
Geri