Arama sonuçları: *

1. İ

Nike Mercurial Superfly 10 Pro VS Nike Phantom Luna II Pro FG

https://www.barcin.com/nike-phantom-luna-ii-pro-fg-firm-ground-high-top-erkek-krampon-mint-ekru-turuncu-2/ 1750265895 https://www.barcin.com/nike-mercurial-superfly-10-pro-fg-firm-ground-high-top-erkek-krampon-mercan-fusya-acik-yesil-2/ 1750265969 Yine bu segmentteki kaleci eldiveni önerisi de...
  2. İ

Nike Mercurial Superfly 10 Pro VS Nike Phantom Luna II Pro FG

Bu iki krampon arasından hangisi daha kullanışlı fiyatları aynı şu anda halı ve çim saha da da kullanılacak, kaleciyim.
  3. İ

Çözüldü✓ Yeni PC için mouse önerisi

1747993059 İlk defa kullandım bu siteyi gecenin 4 ünde yazmış olmanın da verdiği etkiyle fark etmemişim zaten tam olarak çözemedim hâlâ siteyi
  4. İ

Çözüldü✓ Yeni PC için kulaklık önerisi

Tamam teşekkürler 1747993265 Teşekkürler siteye alışmaya çalışıyorum ilk defa akıllı telefon kullanan dedeler gibi hissediyorum şu anda kendimi 😀
  5. İ

Çözüldü✓ Yeni PC için klavye önerisi

Teşekkürler
  6. İ

Çözüldü✓ Yeni PC için kulaklık önerisi

Hayırlısıyla yavaştan PC toplamak istiyorum bilgisayarın donanımsal özelliklerini her ne kadar iyi bilsem de çevre birimleri hakkında yeterli bilgiye sahip değilim 5k bütçeye kadar kulaklık ( hemen hemen her tür oyun oynuyorum bütçe aradaki farka değecekse artabilir veya bu kadar vermeye gerek...
  7. İ

Çözüldü✓ Yeni PC için klavye önerisi

Hayırlısıyla yavaştan PC toplamak istiyorum bilgisayarın donanımsal özelliklerini iyi bilsem de çevresel birimleri hakkında yeterli bilgiye sahip değilim 5k bütçeye kadar klavye önerisi switchler red cherry mx olursa sevinirim (hemen hemen her tür oyun oynuyorum bütçe aradaki farka değecekse...
  8. İ

Çözüldü✓ Yeni PC için mouse önerisi

Hayırlısıyla yavaştan PC toplamak istiyorum bilgisayarın donanımsal özelliklerinden iyi anlasam da çevre birimleri hakkında yeterli bilgiye sahip değilim 5 k bütçeye kadar mouse önerisi (hemen hemen her tür oyun oynuyorum bütçe aradaki farka değecekse artabilir veya bu kadar vermeye gerek yoksa...
Geri