Arama sonuçları: *

1. Gigaty

Bir şey soracağım . * + gibi semboller ile yapılan resimlere ne adı veriliyordu?

Arkadaşlar internette böyle . + * lar ile yapılan resimler var. Yüksek ihtimal genelde akla sohbet kısmına atılan +18 şeyler geliyordur. Ama bu gruba bir ad veriliyordur her halde bilen varmı?
  2. Gigaty

Logitech G Pro X ayarları

Denerim ama doğru ses oldugunu nasıl anlarım bilmiyorum :D
  3. Gigaty

Özür dilerim başta söylemeliydim ama değişmiyordur diye düşündüm. Ama garip olmuş wireless ve normalin eq ayarlarının değişmesi şimdi ben eq ayarlarımı nasıl yapıcam ya hazır ayarda indiremiyorum. :cry:
  4. Gigaty

Şundan dolayıda olabilirmi benimki PRO X Wireless. Cihaz değişikliliği etkilermi acaba?
  5. Gigaty

g hubu kaldırım lghub diye bir dosyayı sürükleyip açmayı denediğimde G logosu sürekli döngüye kalıyor. Ghubu kaldırmadan LGHUB dosyasını silemiyorum şu anlayamadığım dosya izin vermiyor. Ama dosya doğrulayıcı aktifleştirip deneyeceğim. 1619894741 Güvenlik modunda başlatıp dosyaları sildim...
  6. Gigaty

Dosyaları kendi dosyalarım ile değiştirmeye çabaladığımda logi_core_temp dosyasını bir türlü değiştiremiyorum. Her türlü izni verdim ama değişmiyor.
  7. Gigaty

Tamamdır indiriyorum.
  8. Gigaty

Bilmiyorum bende anlamadım yani acaba ayarları yükleyememe sebebimde eq ayarlarının farklı olmasımıdır. :unsure: Acaba rica etsem dosyalarınızı atsanız belki benim G HUB da düzelebilir.
  9. Gigaty

İndirdim hala daha aynı gözüküyor sizin sürümünüz kaç. Ayarlardan bakıp söyleyebilirmisiniz. Hala daha böyle
  10. Gigaty

Sürüm 2021.3.5164 olarak indiriyorum ghubun sitesinde son sürüm bu gözüküyor yüklendikten sonra size dönerim.
  11. Gigaty

Elbette denerim size sonucu söyleyeceğim. Birde hala daha önayar indirememe sorununun çözümü bulunabildimi?
  12. Gigaty

Birazcık geç olacak ama ben kendi Ekolayzer ayarlarıma baktığımda sizinki gibi bir ayar ekranı gelmiyor daha geniş bir ve daha detaylı bir ekolayzer ayarları geliyor . Yeni Update den dolayımı bu ss leri bırakıyorum. 1619520874 Etiketlemeyi unutmuşum. Dediğim gibi yeni sürümden dolayımı bu...
  13. Gigaty

Logitech PRO X Wireless VS Logitech G733

Teşekkür ederim yani sonuç olarak G pro daha zengin bir içeriğe sahip ve örnek olarak paslanmaz çelik kafa bandı veya değişebilir kulak yastığı gibi daha geniş çaplı özellikleri var ama ses konusunda arada dağlar kadar fark yok anladığım kadarıyla. Biraz daha düşüneceğim açıkçası şuanda g733...
  14. Gigaty

Logitech PRO X Wireless VS Logitech G733

Merhaba öncelikle kulak üstü kulaklık almayı düşünüyordum ve güzel kulaklıklar buldum. Aralarından iki tanesini seçtim ve size bir şey sormak istiyorum Logitech PRO X Wireless mi daha mantıklı yoksa Logitech G 733 Wireless mi? Şunun da farkındayım Tabii ki de Logitech PRO X Wireless daha iyi...
  15. Gigaty

Logitech PRO X mi Yoksa HyperX Cloud II mi Daha iyi ?

ya şimdi kafamda deli sorular pro x almayı düşündüm hoşuma gitti fakat hyperx cloud alpha s yada cloud 2 de olabilir dediğiniz gibi ses kartı almak mantıklı ama ben ses kartı almayı istemiyorum bide 2. el olarak bir kulaklık almayacağım 1589950163 Ya da şimdi cloud alpha s yerine asus rog delta...
  16. Gigaty

Logitech PRO X mi Yoksa HyperX Cloud II mi Daha iyi ?

Ya arkadaşlar ben düşündüm taşındım bir türlü karar veremedim 1000 TL'yi aşmamak derecede bir kulaklık almak istiyorum fakat bu iki si arasında takıldım kaldım. Şimdi fiyat performans istemiyorum 1000 TL'yi aşmasın bana önerebileceğiniz kulaklıklar hangileridir headset olarak bahsediyorum. Şuan...
Geri