Arama sonuçları: *

1. K.D.Yilmaz

Öneri NZXT Bundle Paket Alınır mı? Bios Konusunda Sıkıntı Yaşarmışım?

değil bahsi geçen sürüm 1'ci seridi bunlar 2'ci seri yenilenmiş modeller
  2. K.D.Yilmaz

SSD Isınma Sorunu...

benim gen 5'de 60'larda geziyor gpu'nun dibinde oldugu için normal karşılıyorum soğutma felan hak getire anakart x870 rog kasa mesh yapıda Pcie 4.0 5,0 aparat almayı bile düşündüm ekran kartını anakarttan ayırırsam ısı düşer diye öyle kaldı
  3. K.D.Yilmaz

Fehonda Ekran Kartı Ptm Kullanan Var mı?

Selamlar konuyu hortlatmış gibi olucam ama sonuçları paylaşabilirmisiniz hocam benimde hem işlemci hemde eski bir rx590 kartım var ve sıcaklıkları baya yukarı tırmanmaya başladı sizin baktıgınız sitede bu ürünü buldum ikisi için...
  4. K.D.Yilmaz

Motorine Zam - 100 TL'yi Geçti !🔥

Ben ekonomistim
  5. K.D.Yilmaz

Böylelerine Ne Demek İstersiniz

adama ne yazdıysan artık soru cevap kısmını kapatmış :)
  6. K.D.Yilmaz

Böylelerine Ne Demek İstersiniz

adam zaten al sat işi yapıyor bunun gibisi çok var sarı sitede fiyat tabi yağlı kazık orası ayrı
  7. K.D.Yilmaz

Yardım RTX 5080 İçin 4k Monitör Mü 2k Monitör Mü ?

simülasyon tarzı oyunlarda ve dizi film izlemesi baya keyifli oluyor sıfır fiyatları biraz pahalı sahibinden gibi sitelerde uygun bir ürün bulabilirsiniz 32 inç ile bunun arasında kalmıştım iyi'ki bunu almışım diyorum tavsiye ederim
  8. K.D.Yilmaz

https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g8-g85sd-34-inch-oled-ultra-wqhd-ls34dg850suxuf/?srsltid=AfmBOooI9WNOanAjsuIAIPRwknnlRoVyLmjw-QeKzs35YTdOHu4KVqqR 49 inç vardı sattım buna geçtim daha kullanışlı oluyor
  9. K.D.Yilmaz

4k şart değilse 34 inç 2.5'k da kullanıyorum güzel değerler veriyor 2 k monitörde alabilirsiniz 4k biraz işin fantazi tarafında kalıyor yada dual monitörler var 4k 160 full hd 480 gibi
  10. K.D.Yilmaz

9070xt Nitro+ Sıcaklık Değerleri

konu kapanmış sanırım ama fikir olması açısından son aldığım kartın durumu bu şekilde 6 aylık henüz
  11. K.D.Yilmaz

"Rockstar Bizi Takmaz" Diyenler Baksın: Take-Two Ceo'sundan Gta 6 Türkçe Yanıtı!

sırf bu oyun için ps5 pro alıp ön sipariş veren ben :)
  12. K.D.Yilmaz

"Rockstar Bizi Takmaz" Diyenler Baksın: Take-Two Ceo'sundan Gta 6 Türkçe Yanıtı!

milyon dolarlık firma hizmet verdiği ülkede yüzbinlerce kullanıcısı var hocam bende dahilim bu gruba sence netflix'sin gözden kaçirmış olma ihtimali varmıdır rockstar kendi istemiştir extra dil eklemeyin diye
  13. K.D.Yilmaz

benim hala umudum yok umarım gelir inş.
  14. K.D.Yilmaz

RX 6700 XT mi Yoksa RTX 5050 mi

dlss 5'mi 5090 kullanıcısıyım hocam ben daha agzıma almadım dlss 5'şi üstelik felaket fps yiyor nvidia kullanıcısı olarak ben bile 6700xt alırdım 1788220427 dlss 5'mi 5090 kullanıcısıyım hocam ben daha agzıma almadım dlss 5'şi üstelik felaket fps yiyor nvidia kullanıcısı olarak ben bile 6700xt...
  15. K.D.Yilmaz

Yardım 4k OLED Monitör ve 10k?

son sahibi olursunuz
  16. K.D.Yilmaz

❌İndirim Bitti! Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

kasa fanlarından 2 set çektim teşekkür ederim.
  17. K.D.Yilmaz

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT 36.702 TL

Allah analı babalı büyütsün hocam vatana millete hayırlı bir evlat olur inş. çoçuk masrafiyla gelir birde uykusuz geceler var hem çocuğa bakarım hem oyun oynarız dersen 2'ci ele yönelmeniz tavsiyem olur kfg ürünler var
  18. K.D.Yilmaz

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT 36.702 TL

open frame şekilde ve kasa içerisinde sıcaklıklar çok farklı oluşabiliyor haklısın birde adana gibi yerlerde düşünemiyorum sende 5080'ninden vazgeçme devam edin 9070xt alacam diye kartı satma
  19. K.D.Yilmaz

9070xt 16 GB Hakkında Yardım

uzun vadeli değilde kısa vadeli tecrübem oldu diyebilirim 3 gün önce bende aldım çarşamba gibi 5090 yanina yedek olarak ddu ile driver sildim direk üstüne kartı takıp driverlerini kurdum undervolt yaparken bir defa çökme yaşadım yanlış yaptım sanırım tecrübe oldu ilk defa deneyimledim benim kart...
  20. K.D.Yilmaz

Lian Li Vector V100r(4 Fanlı Beyaz Kasa) - 3999 TL

şükür bunu düşünen tek ben değilmişim sırf marka diye marka çatısı altında markanın çıkarttığı bütün ürünleri öven bir tayfa var
Geri