Arama sonuçları: *

1. Dextep

Game Pass FC25 Bluetooth Dualshock 4 Çalışmıyor

sorunu çözdüm. steamden kontrolcü desteğini etkinleştirilmişten, desteklenmeyen oyunların içinden etkinleştirilir yaptım ve sorun çözüldü.
  2. Dextep

Game Pass FC25 Bluetooth Dualshock 4 Çalışmıyor

Kabloyla bağlayınca sorun olmuyor. fakat bluetoothla denediğimde oyun kolu algılıyor fakat kol çalışmıyor simgeler vs oluyor ama tuşlar çalışmıyor. steam erşimimde olmadığında bir türlü düzeltemedim çözümü var mıdır varsa nedir?
  3. Dextep

Çözüldü✓ Rampage Spear Mouse Driver Kurulum Sorunu

sorunu çözdüm. bir arkadaş yardım etti. görev yöneticisini açıp ayrıntılara basıp yeni görev ekleye bastım. uygulamayı seçtim "Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur" yazan kutucuğu işaretledim ve kuruldu.
  4. Dextep

olmuyor hocam. formattan önce win11 kullanıyordum 1751407916 hata: Bir yönetici bu programı çalıştırmanızı engelledi. daha fazla bilgi için yöneticiye başvurun.
  5. Dextep

win 11 kullanıyorum. driver olmadan makro yapamıyorum. deniyorum
  6. Dextep

deniyorum hocam. olmadı. v2 sürümünde de aynı hata güncel yazandada aynı hata.
  7. Dextep

Rampage Spear mouse driverini kuramıyorum. Dışlamalara ekliyorum yine engelliyor, güvenlik duvarından izin veriyorum yine engelliyor formatlamadan önce böyle bir sıkıntı yoktu. Bugün formatladım böyle bir sorun olmaya başladı. Sadece Rampage Spear driverında böyle oluyor.
  8. Dextep

Epic Games GTA V arkadaşla aynı sunucuya ya girilmiyor ya da 5 10dk sonra atıyor

Örnek olarak şöyle anlatabilirim, görev yaparken görev başladıktan 5 10dk sonra ikimizde de left the game gözüküyoruz ve göreve tek devam ediyoruz sadece görevdede olmuyor, normal Online'da da aynı sorun. Aynı sunucya giremiyoruz. Önceden olmuyordu yeni oldu bu sorun. umarım sorunu...
  9. Dextep

RTX 4060 ASUS VG24VQER NVIDIA Alt+Z yapıldığında ekranda çizgiler oluşuyor

Fotoğraftaki gibi oluyor oyun fark etmeksizin. Her zaman olmuyor Alt+Tab yapmadan da geçmiyor. Fotoğraf olduğundan çok belli olmuyor. Sadece alt+Z yaptığımda NVIDIA da çıkıyor oyunda çıkmıyor ama örneğin FC 25'te bu oldugunda Alt Tab yapmaz isem oyunu 40FPS oynuyorum FPS sorunu tek FIFA'da...
  10. Dextep

For Honor Maç Başlangıcında Hata ve Oyundan Atılma Sorunu

Ara sıra böyle oluyor, her zaman olmuyor, ama şu sıralar daha fazla olmaya başladı.
  11. Dextep

For Honor Maç Başlangıcında Hata ve Oyundan Atılma Sorunu

Maç başladığında böyle bir hata verip oyundan atıyor. Nasıl düzelir?
Geri