Arama sonuçları: *

• Users: _roni
  • Order by date
  1. R

Gigabyte GP-UD850GM PG5 850W 80+ Gold nasıl? Alternatif varsa önerir misiniz?

Teşekkürler, Cratos'u ben de gördüm ama şansıma düne kadar 5100'e satılan psu bugün 6800 olmuş. Üstelik teknobiyotik peşin fiyatına taksit yapmıyor. Attığınız psu da güzel görünüyor ama bilinmedik yerlerde ucuza, amazonda 6650'ye olduğu için biraz kararsız kaldım. Bir de yük altında sesi yüksek...
  2. R

Gigabyte GP-UD850GM PG5 850W 80+ Gold nasıl? Alternatif varsa önerir misiniz?

Merhabalar, sistemim çok aşırı güç gerektirmemesine rağmen ileriye dönük bir psu almak istiyorum. Mevcut kasa ve psum çok eskidi ve kasa olarak Montech Air 903 Max sipariş geçmeyi düşünüyorum. Psu olarak en az 750W modüler ve atx 3.1 uyumlu olmasını istiyorum. Dediğim gibi ileriye dönük olması...
  3. R

Hangi Kasa Tercih Edilmeli

Merhabalar, ben de hava akışı iyi olan bir kasa arıyorum. Dark Maxima v30 ve Air 903 Max arasında kaldım. Fiyatları birbirine çok yakın. Yalnız izlediğim bir inceleme videosunda Air 903 Max'in fan sesi çok yüksekti. Bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz?
Geri