Arama sonuçları: *

1. M

Havit H2002P mi Razer Blackshark V2 X mi Hyperx Cloud 3 mü?

Teşekkürler bende havit tarafındayım yapay zeka ile artık 3 marketlerde satılan kulaklıklar bile ayarlandığında profesyonele yakın ses kaydı veriyor kaldı ki bunlar da hatrı sayılır ürünler. Bu yüzden bütçeyi başka ekipmanlarda kullanmak daha mantıklı olacaktır. 1762778214 Teşekkürler
  2. M

Havit H2002P mi Razer Blackshark V2 X mi Hyperx Cloud 3 mü?

Merhaba arkadaşlar içerik üretmek, video kaydı için mikrofon kalitesi iyi olan kulaklık arıyorum. Havit H2002P (1300₺), Razer Blackshark V2 X (1800₺), Hyperx Cloud 3 (3200₺) bu üç model arasında kaldım. Nvdia brodcast veya obs ile gürültü engelleme - dip sesi kaldırma gibi ayarlarla da...
  3. M

Razer blackshark v2 x mü v2 mi?

Merhaba arkadaşlar microfon kalitesi iyi olan bir kulaklık almak istiyorum içerik ğretmek için. Razer blackshark modelini beğendim fakat v2x modeli için "razer synapse" özelliği desteğine erişim yok. Gürültü engelleme gibi faydaları mevcut bu programda. Bu durumda v2 düz modeli mi yoksa v2 x...
  4. M

Acil yardım. Program açınca veya kapatınca 2sn takılma oluyor

Arkadaşlar merhbalar. PC'de Chrome, Edge, Steam gibi uygulamaları açıp kapatınca anlık 2 sn takılma oluyor ve mouse hareket etmiyor. Format attım ekran kartı driver'ını, bios'u ve driverlerı yükledim yine aynı hata. Düzelmedi. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Windows 10...
Geri