Arama sonuçları: *

1. C

RYZEN5 7600 SÜRÜCÜ ZAMAN AŞIMI HATASI

AMD RYZEN 5 7600- sürücü zamana şımı hatası hatası verip donuyor siyah ekran veriyor başına gelen oldu mu? Sistem yeni bios ve sürücüler güncel. ARKADAŞLAR SİSTEMDE EKRAN KARTI YOK. DAHA ELİME ULAŞMADI. İŞLEMCİNİN DAHİLİ GPSUNU KULLANIYORUM. EKRAN KARTIYLA ALAKALI BİR PROBLEM OLAMAZ ONDAN...
  2. C

Çözüldü✓ Bu sistem olur mu deger mi bu paraya sizce

Hayırlı işler bu 5060 ti ile 5070 arasında baya fps farkı varmış evet çok saçma oldu şu an senaryo ben bu kadar beklemiyordum. Bi ara vatandan 3000 liraya bilgisayar almıştım asus rx580 dual ac odysey olsun metro exadus olsun ultrada oynardım fan çok nadir hızlandırdı 4gb modeliydi üstelik...
  3. C

Memleketin haline bak be the last of us part2de 2k ultra ayar dlss ile 85fps diyor tamam yapacak bir şey yok 😂 msi olanı yazdım kağıda çok teşekkürler herkese yardımcı oldunuz
  4. C

5060 ti olarak anlasti herkes herhalde 😂 alıyorum alıyorummm hangisini alayım bir sürü var
  5. C

Burada herkes profesör oldu şu an ortalık karıştı. Arkadaşlar 25 bin bandında kartında sağlam fps veren ekran karti söyleyinde dukkani kapatalım gidelim. O bantta yoksa gemileri yakıp sağlam bir şey alıcam 2k ultra ayarda rdr2 de 60 fps alacaksam manası yok çünkü fpnin
  6. C

Xpg kasanın özelliğine bakmamıştım kenara ayırdım incelemek için psu iyiydi yapacak bir şey yok. Kontrol ettim evet 3080 gpu ona sığmaz ama 3080 işi iptal oldu zaten teşekkürler
  7. C

Kasa değişti ayrıca ilk attığım kasada 360mm gpu desteği bulunuyordu sen gözlerini kontrol etsen iyi olur 😂 sallaması bedava devam et
  8. C

Benim yaşım seni ilgilendirmiyor istediğim gibi gülebilirim 😂 yardımcı olmayacaksan yazmanın manası yok burası tartışma yeri değil. Samsung ve micron çöp diyorsun bende sana dedim ki patriotta dahil neredeyse bütün markalar kullanıyor bu bellekleri. Sen o model açısından konuşuyormuşsun yeni...
  9. C

İşlemci için tekrar söylüyorum fiyat farkı az ve dahili bellek var ve bu olası bir ekran kartı arizasinda ise yaracak bir durum daha önce başına gelmediyse bilemezsin. Ssd konusunda abartmıyorum testlerine bakabilirsin kullanıcılara sorabilirsin. Anakart konusunda hak veriyorum zaten pahalı ama...
  10. C

Adata XPG SX8200 Pro 512GB 3500-2300MB M.2 PCIe SSD kullanıyordum iki önceki sistemimde i5 14400f ile 7 saniye gibi açılıyordu o zamanda en büyük zamanı hdmi bağlantı kurmaya çalışıyordu ekranla
  11. C

3080 hariç uyumsuz bir parça gösterir misin 25 k sisteme 25k ekran kartına ayırmisim gerekirse ekran kartını yukseltirim sıkıntı değil bekliyorum? Uyumsuz birbiriyle çalışmayacak bir sistem demek 😂😂😂😂
  12. C

990 pro bellek bilgisayarın her hareketinde hızını gücünü belli edecek daha önce kullanmadıysan hızını bilemezsin. Anakartin yüksek olduğunu biliyorum lakin bütün sistemle senelerce gitmesi için fiyat farkı çok aşırı değil ha 7 vermissin ha 9 aynı şekilde 2500 e ssd almak yerine 4500 vermissin...
  13. C

Ddr5 sistemde 6000 mhz standart almak varken niye tomahawkı yerin dibine soktunuz anlamış değilim dostum. Bahsettiğin anakart oc ile bile max 5600 veriyor normal değeri 4800 mhz. M.2 ye gelsek 990 prodan inmek attan inip eşeğe binmek gibi bir şey oluyor. Tuşa bastığımda 5 6 saniyede açılmayacak...
  14. C

Ramlar hakkında bir şey demiyorum dostum sana ikisinde bakarsan aynı senin beğenmediğin samsung ve micronu kullanıyor patriot :) 1748119350 Dostum bu sistemden kasayı arakliyorum güzelmiş teşekkürler.
  15. C

Bütün firmalar hepsinden kullanıyor zaten mesele verimli hale getirmek. Micron istesem crucial alırım direkt tek fark o. Patriot ve corsairin kalitesine bak sonra içeriğine bak ikiside micron hynix kullanıyor ama samsungun iyi belleğini corsair normalin patriot takıyor 😂 gskill alamayanlar...
  16. C

Yazdığımı daha sakin okursan anlarsın. 30cl normal marka mı yoksa 36cl zirve marka hangisini seçersin? Zaten 6000mhz expoyuda koyunca uçacak cihaz arada fiyat farkı çok olmasa corsairin bakardım 30cl.
  17. C

İkinci el alarak bende toplarım ortalama 10kya denk getirirsin güzel bir şey ama ben sıfır istiyorum. 20 bin bandında sıfır bir önerin varsa alayım hocam 3080 için dediğin doğru olabilir piyasada pek yok çekindiğim için başlık açtım açıkçası çünkü kart çok iyi fiyat düşük
  18. C

Aga 55000 liraya sistem dizdin ama anakartin Hacı 58 bin liraya dizdin sen ekran kartına bir şey demezsem bütün parcalar daha kötü oldu ya. Hem markası hem hizi. Ram patriot 30cl benimki 36 cl fakat çok bariz bir kalitele farkı var corsair bu işte baya iyi. Anakart zaten colorful nedir ben...
  19. C

Ssd ram ve anakartima dokunma lütfen onlar mükemmel diye düşünüyorum 😂
  20. C

7600 ile 7500f aynı işlemci değil 1 tık daha aşağıda 7500f fiyatları çok farklı olmadigi için mantıklı gelmedi bana. 5060ti 16 GB dahi suprimden iyi fps vermiyor bakabilirsin. 5070 ti diyen arkadaş fiyatını bilmiyor herhalde
Geri