Arama sonuçları: *

• Users: alpsd
  • Order by date
  1. alpsd

Fifine H9 Alınır Mı?

Yok hocam derisi kaliteli ondan bı şüpheniz olmasın.
  2. alpsd

Fifine H9 Alınır Mı?

Aldım memnunum güzel ürün.Ses kalitesi güzel ama pedleri biraz dışarı verebiliyor muhtemelen kulağıma tam oturmadığından kulağım biraz büyük çünkü.
  3. alpsd

Bu Sistem Bu Fiyata?

Sıvı sogutmaya gerek yok 2K ya alacağın Phantom Spritden daha kötü performans verecek.
  4. alpsd

RTX 5070 Ti + Ryzen 7 9700X Sistem uyumu nasıl?

Bütçe çıkar mı? Bunda Gen5 m.2 desteği var daha uzun ömürlü olur ve en iyi b650lerden biri zaten https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b650-aorus-elite-ax-v2-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1087052988.html Sıvı soğutmayida bu yapın dehşet performanslı bir şey Arctic Liquid Freezer 3 360 Pro ...
  5. alpsd

RTX 5070 Ti + Ryzen 7 9700X Sistem uyumu nasıl?

Anakart ile soğutucu değişebilir.Hazir sistem mi bu?
  6. alpsd

Corsair RS120 3lü Fan alınır mı?

Peki hocam bütün fanları yani sıvı soğutma dahil 7 fanida birbirine takabiliyormuyuz? Takmamiz durumunda sanırsam hızlarını ayrı ayrı kontrol edemiyoruz doğru mu?
  7. alpsd

Sistem parçaları uyumlu mu parçalar kasaya sığar mı fiyatına değer mi

500GB SSD artık yeterli değil minimum 1TB alın.
  8. alpsd

5MS İLE 1MS ÇOK FARK EDER Mİ?

hocam sadece chat okuyacaksınız sanki oyun oynayacakmissiniz gibi niye zorlar diyorsunuz ki
  9. alpsd

Corsair RS120 3lü Fan alınır mı?

Hocam selamlar bende bu fani almayı planlıyorum.APNX V1 alacağım sıvı soğutmam Corsair Nautilus RS360 kendisinden RS120 fan çıkıyor diye uyumluluğu bozmamak adına 3 tane RS120 fan daha alacağım.Bu fanlar için hub falan almaya gerek var mı? Sitesinde fanlarin daisy chain olup takilabildigi...
  10. alpsd

Topladığım sistem değişmesi gereken parçalar var mı?

Merhaba, normalde daha yüksek bütçeli bir sistem alacaktım ama sonradan bu kadarına ihtiyaç duymadığımı fark ettim ve sistemi şöyle düzenledim. Anakart: MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi İşlemci: 9800X3D. RAM: KLEVV Cras V RGB 2x16 6000MHz CL30. SSD: Kingston KC3000 1TB. Soğutucu: Lian Li galahad II...
  11. alpsd

Fifine H9 Alınır Mı?

Selam, normalde IEM almayı planliyordum ama biraz daha çıkınca Fifine h9'u buldum. IEM alsam mikrofonda almam gerekeceği için en azından biraz daha çıkayım mikrofonlu bir kulaklık alayım dedim. Herkes güzel diyor mikronofununuda övüyorlar ama rahatlık konusunda kuskularim var. Kullanan...
  12. alpsd

Bu sistemi ileride rahat rahat yükseltebilirmiyim

Yenilemeye anakarttan başlayarak yükseltilir bence.
  13. alpsd

Wrait dışında başka siteden alsam yine aynı sorun ile karşılaşırmıyım

Teknoloji şans işi hocam nereden alırsanız alın bozuk urun gelebilirde gelmeyedebilirde.İade konusu değişir tabi daha iyi iade kosullari olan bir yerden almak daha garanti olur.
  14. alpsd

KZ EDCX vs KZ X Angelears vs KZ EDX Pro

Merhaba, AliExpress üzerinde indirimli olarak bu 3 IEM'i buldum dışarıda müzik dinlemek için kullanacağım. Fiyatı uygun bulmuşken almayı düşünüyorum üçüde yaklaşık vergi ile 300 civarı paralara geliyor. Bu 3 IEM arasında kaldım. Hangisi daha iyi kaliteli bir ses verir veyahut birbirlerine göre...
  15. alpsd

125.000TL TOPLAMA BİLGİSAYAR TAVSİYESİ

Bu bütçede 7800x3d almak büyük hata bence.Birde hocam CL48 ram nedir 😃.Sitelerden toplamak zorunda mısınız? Akakçe üzerinden daha iyi parçalarla aynı paraya toplanır çünkü.
  16. alpsd

Yazma testinde 65 Derece gibi bir sıcaklığa çıkıyor.Uzerinde test edilen anakart Asus Prime X570 Pro . MSI X670E Gaming Plus ın soğutma blogunun daha serin calistiracagini düşünüyorum
  17. alpsd

Gerek yok bence ikiside High-End SSD
  18. alpsd

önerim 5080 Super bekleyin yada 9080XT ama ekran kartsız toplayalım CPU: 9800x3d 21K RAM: Patriot Viper Venom 16x2 6000mhz cl30 3.8K MB:MSI X670E Gaming plus 11K SSD: Kioxia Exceria Pro 1tb 3K Kasa: NZXT H5 Flow 5K GPU: Enermax Revolution 1200W 5K İşlemci soğutma: Arctic Liquid Freezer 3 Pro...
  19. alpsd

Kuark aio sistem alınır mı

Daha iyi airflow ayrıca içinde 650w güç kaynağıda geliyor muhtemelen FSP Hyper 80 pro kötü PSU değil ortalama bi PSU.Sistemdeki o AMD stok sogutucu tarzı soğutucular yetersiz kalıyor en azından bi kule tipi almanız daha garanti olur 8 TL fark hicbirsey.
  20. alpsd

105.000TL BİLGİSAYAR TOPLAMA

X870 gereksiz ortalama bi B850 yeterli Klevv Cras V modeli iyi ama 7200mhz Cl34 olan değil SSD fiyatının ürünü değil.
Geri