Arama sonuçları: *

• Users: Amax
  • Order by date
  1. A

Bilgisayarım ne kadar eder.

Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum fiyat bilgisi almak isterim birde monitör vericem i5 12400f işemci(stok soğutucu) msi 3060 ventus 12gb MSI PRO H610M-E DDR4 16gb rem 1tb ssd 3000 yazma okuma powerboost un kasası asus tuf gaming vg1a series 165hz 27inç 1ms 1080p
  2. A

OLED monitör kalitesi açısından MSI mı yoksa ASUS mu daha iyi?

Merak ettiğim bir konu var ve sizin fikirlerinizi de duymak isterim. Kıyaslama yaparken tek bir konuya takılmanıza gerek yok, genel anlamda hangisinin daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz? Fiyatı dikkate almayın.
  3. A

Çözüldü✓ Oled panelde mat ekran ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG

woled alamam yazılımla uğraşıyorum yazı kalitesinin iyi olmadığını söylüyorlar 1748253819 mat ile parlak arasında 7000 tl oynuyor onu düşünüyorum ama paraya kıyıp parlak olanı alcak gibiyim parlak 4k başka model yok asusta msi 50000 altında ürünü yok zaten
  4. A

Mat panel sevmiyorum. Hep mat panel kullandım. Başka birinin parlak panel kullandığını görünce, 'Benim monitörüm neden bu kadar iyi görüntü vermiyor?' diye söylenip duruyorum. O yüzden parlak panel almak daha çok istiyorum.
  5. A

ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG ile ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM arasındaki bu kadar fiyat artışının olmasının ana nedeni nedir
  6. A

oled panaller 30k iken 15k ya ips monitör aldım hak veriyorum
  7. A

Benim burada asıl sormak istediğim şey şu: Genel olarak OLED panellerde parlak yüzeyler öneriliyor, çünkü oled paneller parlaklık değerleri düşük. Bu yüzden mat yüzeyler, görüntüyü daha soluk göstereceğinden korkuyorum. Peki QD-OLED 4. nesil bir monitörde, mat ekran tercih edildiğinde...
  8. A

ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG modelini satın almak istiyorum. Ancak ürün mat ekranla geliyor ve bu beni biraz tedirgin ediyor. OLED panellerde yüksek parlaklıklara çıkılamadığı için, bunun yerine parlak bir ekran modelini mi tercih etsem diye düşünüyorum. Fakat o zaman da ASUS ROG Swift OLED...
Geri