Arama sonuçları: *

1. Y

SES KASLMALIK KULAKLIK TAVSİYESİ

volarant ve cs gibi oyunlarda ses kasmalık kulaklık tavsiyesi verir misiniz hocamlar büt.e 3000-10000 arası
  2. Y

Bu sistem için öneri ve yorumlarınız neler ?

💻 Yeni Sistem Topluyorum – Görüşlerinizi ve Yorumlarınızı Bekliyorum Herkese merhaba, Yakın zamanda yeni bir sistem toplamayı planlıyorum ve topluluğun fikirlerini almak istedim. Amacım uzun ömürlü, güncel teknolojilere sahip ve hem oyun hem de içerik üretimi açısından güçlü bir sistem...
  3. Y

Psu ve soğutucuı önerisi

Topladığım Sisteme PSU ve Soğutucu Tavsiyesi Arıyorum Selamlar, aşağıdaki parçalarla bir sistem topluyorum. Henüz PSU (güç kaynağı) ve işlemci soğutucusu almadım. Bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum: İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D (tray model, soğutucu yok) Ekran Kartı: Gainward RTX 5070...
  4. Y

Sisteme Uygun Beyaz Kasa Tavsiyesi Arıyoruz

Merhaba arkadaşlar, topladığımız sisteme uygun beyaz renkli bir kasa arıyoruz. Aşağıdaki bileşenlere sahibiz: İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D Ekran Kartı: Gainward RTX 5070 Ti Phoenix Anakart: Gigabyte B650 Eagle AX Wi-Fi (ATX) RAM: Patriot Viper Venom DDR5 6000MHz 32GB SSD: Kingston NV3 2TB...
  5. Y

RTX 5070 Ti ve Ryzen 9 9800X3D için Anakart, PSU ve Kasa Tavsiyesi

hocam teşekkürler hepsini not aldım. değerlenidiriyorum.
  6. Y

hocam kusura bakmayın bir yandan araştırma yapıyorum. 7k ile 12-13k arası bir şeyler bakıyorum ben bir tane bunu buldum ne dersiniz? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b650-eagle-ax-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,625844114.html
  7. Y

hocam kafamda bir bütçe yok tam olarak ama çok da pahalı olmasını istemiyorum.
  8. Y

Selamlar, Yeni bir sistem topluyorum ve bazı parçalar belli oldu. Ekran kartı olarak RTX 5070 Ti, işlemci olarak ise Ryzen 9 9800X3D almayı düşünüyorum. Bu sistemle uyumlu anakart, güç kaynağı (PSU) ve kasa tavsiyelerinizi rica ediyorum. Kullanım amacım: Oyun odaklı. Yayın ya da render gibi...
Geri