Arama sonuçları: *

1. velat_sengul

Çözüldü✓ OCCT testi sonucu ram sorunu

başka nerde yapabilirim ki ve başka hangi uygulama tavsiye dersin 1751958710 o zaman normal o demek
  2. velat_sengul

evet 93 felan oluyor iyi olur demek o o zaman ramde sorun kalıyor yaptığım teste acaba tam takılı mı değil hocam
  3. velat_sengul

hocam gpu kullanımı da yüksek oluyor peki o bir sorun teşkil eder mi
  4. velat_sengul

Merhaba herkese occt testi ramlar de sorun çıktı oyunlarda beni 20 dk da bir atıyor cs go.rainbow.pubg mobile dahil atıyor diğer teestlerde sorun çıkmadı ne yapmam lazım çözüm nasıl olur ana kart=asus prime b760m-k ddr5 8000mhz oc ekran kartı=gainward rtx 5060 ti 16 gb belek=ggskıll trident z...
  5. velat_sengul

Çözüldü✓ BÜTÇELİ PC TOPLAMA YARDIM

hocam uygun fiyat kovalayacam 7800x3d alıcam ve 5070 ve ya ti fiyata göre ana kart söylemeniz iyi oldu baya var insan kararsız kalıyor
  6. velat_sengul

çok teşekürler hocam çok yararlı bir video oldu benim için o zaman r7 7900x alırım 5070 ekran kartı tamamdır sağolun ve önerdiğiniz ana kart f/p varsa makbulle geçer
  7. velat_sengul

ya hocam biraz tikli birisiyim rami renkli yapıyorum sıvı soğutma görsel olsun diye ve bilemiyorum bir türlü emin olamıyorum yanlış bir şeyler yapacam diye bi stresim var 1748553811 aralarında 2 bin oynuyor baktığım oyunlar god of war asasin creed valhalla tarzı 1748553835 kule tiplide iş...
  8. velat_sengul

rtx 5070 ile hangi işlemciye önerirsiniz peki çünkü ben yaptığınız sistemlerde sıvı soğutma ile ram kısmına dokunuyorum ekstra fan ekleyince ve de psu var fiyat sağlam artıyor
  9. velat_sengul

ahashahshaha cevap çok iyi peki 4070 super ve ya ti
  10. velat_sengul

hocam 5060 ti yi ekran kartını yorumlar mısınız aynı işlemci ile
  11. velat_sengul

geçmiş olsun hocam masaüstüne geçmeniz iyi olmuş 1748471415 850w yetmez mi peki hocam fiyatı zorlayacak beni
  12. velat_sengul

bendede aynı durum var leptop var 4060 ve i7 12 nesil satıp masaüstüne geçicem
  13. velat_sengul

hocam sağ taraf için konuşayım ana kartı b650 alırsın 5 bin düşer ssd o kadar pahalı almana gerek yok 3k ya var güzel atarım toplam -7 bin cepte 1200w fazla gibi 1000 yeter ordanda bi 2 bin düşer cepte 9 bin dönüş yapar sağ taraf makul ve uzun vadeli olur 1748470937 o zaman 750w ama gold ve ya...
  14. velat_sengul

psu 750w onu 10000 ve ya 900 yapsam iş görür mü çokta fiyatın üstüne çıkmak istemiyorum çünkü kule tipli fan almayacam onuda sıvı soğutmalı 360mm alıcam 1748470755 nasıl yani düşük mü fps değerleri
  15. velat_sengul

hocam işlemci zaten 7800x3d almayı planlıyorum o zaman psu artırmam lazım 1748470583 hocam bilgilendirmeniz için teşekürler 7500f değil de 7800x3d almayı planlıyorum o ama sorum şu amd sizinkide sonuçta ısınma değerleri ne durumda fps kaybı yaşıyor musun
  16. velat_sengul

iş görür diyorsanız sorun yok hocam çok teşekürler tekrardan sağolun varolun @K1dot
  17. velat_sengul

@K1dot hocamız oynaylarsa olur ve de 700w psu iş görür mü ki hocam en az 1000 olmaz mı
  18. velat_sengul

hocam size nasıl müteşekir olduğumu bilemezsiniz ben yapmaya çalışıyorum sistem 83k çıkıyor siz çok güzel bir sistem dizmişsiniz sağolun başka öneriniz var mı ve de tek tek toplamak daha iyi olur değil mi 1748459972 tamamdır nasıl derseniz 1748459979 ahahshahshahsha
  19. velat_sengul

hocam çok teşekür ediyorum sağolun valla ya 1,2k değer diyorsanız onuda ekleriz en azından ilerdede iş görür
Geri