Arama sonuçları: *

1. M

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

peki hocam aynı sistem rx 9070 xt ile nasıl olur ? kartı uygun fiyata aldım. fiyatlar arttı geri göndermek istemiyorum :)
  2. M

sıvı soğutucu daha iyi olmaz mı ? ve işlemci RYZEN 9 7900X daha verimli mi olıur
  3. M

Hazır olmak zorunda değil hocam. şimdiden teşekkür ederim.
  4. M

toplam bütçe 75-80k Mecut ekran kartını geri gönderecem. Sadece kasa lazım hocam. 3dsmax corona render revit lumion gibi render programları kullanıyorum. Arada oyun da oynarım. sistem toplayabilr misin
  5. M

Hocam merhaba render için (3ds max lumion mimari programlar) bilgisayar toplar mısın ? Ekran kartını sipariş ettim. Sistemin geri kalanını sana bırakıyorum. Arada oyun da oynarım. Mevcut ekran kartı rx 9070xt 16 gb
  6. M

hocam power eklemediniz. ve sıvı soğutucu bu sistemde olması daha iyi olmaz mı
  7. M

Merhaba hocam render için 70-80k arası sistem toplar mısın ? Kullanılacak programlar 3dsmax corona revir lumion
  8. M

GA SEKTÖR-X unlost bu sistem alınır mı ? 5070ti

Kanka senin bilgine güveniyorum. 60-80k arası sistem toplayabilir misin?
  9. M

Önerebilceğiniz Önerebilceğiniz sistem var mı ? Hazır sistem olması zorunlu değil
  10. M

tek tek toplayınca 8k lık bir avantaj oluyor. 6 ay vade farksız olması cezbediyor. bilemedim alınır mı
  11. M

https://www.n11.com/urun/ga-sektor-x-r5-7600-16-gb-1-tb-ssd-16-gb-rtx5070ti-free-dos-masaustu-oyuncu-tavsiye-sistem-85086751?magaza=gamers-arena arkadaşlar merhaba bu sistem sizce nasıl ? Bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi ? Render işleri için iş görür mü ? Kullandığım programlar 3dsmax revit...
  12. M

Toplama sistem Yardım 100k

hocam önerdiğiniz sistemi toplayacam. Sadece kasayı beğenmedim (görünüş olarak):) kasa ne kadar sessiz çalışırsa o kadar iyi. Sisteme uyumlu kasa önerir misiniz ? Siparişleri bugün geçmeyi düşünüyorum.
  13. M

hocam sisteme 5070ti ile devam edersek maliyeti 97bin oluyor. Vatan ile kıyaslarsak çok daha iyi bir sistem topladık diyebilir miyiz ?
  14. M

hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Yazdığınız sistem 109bin civarı tutuyor. Eğer 70-80k civarı ihtiyacımı görecek sistem toplayabilirsek benim için daha iyi olur. 5070ti lık bir sistem ile 5080 arasında çok ciddi bir fark olur mu ? ilginiz için çok teşekkür ederim.
  15. M

Hayır hazır olmak zorunda değil hocam. Parça parça yazma şansınız varsa ben alıp montajını yaptırırım. bütçe 100k ya kadar çıkabilirim. Fakat 70-80k bandında toplayabilirsem çok daha iyi olur :)
  16. M

Henüz almadım zaten. Sizlere danışıp öyle almayı düşündüm.
  17. M

Forumu düzenli olarak takip ediyorum fakat üyelik oluşturmamıştım. Bu sistem için üyelik oluşturdum ve bilinçli olarak almadım. Ne zaman aceleci davransam zarar ediyorum :) sistemi toplayan arkadaşa bu fiyata 5080 toplayabilir miyiz dedim. Hayır dedi. hazır sistem fiyatları ortalama 80k dedim...
  18. M

Arkadaşlar merhaba. Ben mimarım iş için (3dsmax render) bilgisayar toplayacam. Pek bilgim yok. Daha doğrusu bilgim yüzeysel olarak var. Sizin kadar bilgili değilim ve yardımınıza ihtiyacım var. Sistemi iş ağırlıklı olmak üzere render için alacam. Arada oyun da oynarım. çok uzatmadan durumu...
Geri