Arama sonuçları: *

1. M

Toplama sistem Yardım 100k

hocam önerdiğiniz sistemi toplayacam. Sadece kasayı beğenmedim (görünüş olarak):) kasa ne kadar sessiz çalışırsa o kadar iyi. Sisteme uyumlu kasa önerir misiniz ? Siparişleri bugün geçmeyi düşünüyorum.
  2. M

hocam sisteme 5070ti ile devam edersek maliyeti 97bin oluyor. Vatan ile kıyaslarsak çok daha iyi bir sistem topladık diyebilir miyiz ?
  3. M

hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Yazdığınız sistem 109bin civarı tutuyor. Eğer 70-80k civarı ihtiyacımı görecek sistem toplayabilirsek benim için daha iyi olur. 5070ti lık bir sistem ile 5080 arasında çok ciddi bir fark olur mu ? ilginiz için çok teşekkür ederim.
  4. M

Hayır hazır olmak zorunda değil hocam. Parça parça yazma şansınız varsa ben alıp montajını yaptırırım. bütçe 100k ya kadar çıkabilirim. Fakat 70-80k bandında toplayabilirsem çok daha iyi olur :)
  5. M

Henüz almadım zaten. Sizlere danışıp öyle almayı düşündüm.
  6. M

Forumu düzenli olarak takip ediyorum fakat üyelik oluşturmamıştım. Bu sistem için üyelik oluşturdum ve bilinçli olarak almadım. Ne zaman aceleci davransam zarar ediyorum :) sistemi toplayan arkadaşa bu fiyata 5080 toplayabilir miyiz dedim. Hayır dedi. hazır sistem fiyatları ortalama 80k dedim...
  7. M

Arkadaşlar merhaba. Ben mimarım iş için (3dsmax render) bilgisayar toplayacam. Pek bilgim yok. Daha doğrusu bilgim yüzeysel olarak var. Sizin kadar bilgili değilim ve yardımınıza ihtiyacım var. Sistemi iş ağırlıklı olmak üzere render için alacam. Arada oyun da oynarım. çok uzatmadan durumu...
Geri