Arama sonuçları: *

1. L

🔥İndirim Vodafone Yanımda Yılbaşı Hediyesi Veriyor

Superstep 2500'e 250 kupon verdi... İnanılmaz gereksiz ama halihazırda superstepten alısveris yapacak olan varsa atarım kodu.
  2. L

🔥İndirim STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Yüzde 80 oranında fiyat ile steam'den gift olarak atabilirim arkadaşlar ilgilenen varsa yazabilir.
  3. L

❌İndirim Bitti! Vans Cruze 3.0 Sneaker 1580TL

Firmanın internet sitesinde iletişim kısmı vs. lorem ipsum (kontrol amaçlı hazır text) olarak falan bırakılmış. İkinci kalite ürünleri gönderdiğine dair şikayetler var. Fiyatında bu kadar düşük olması pek güven vermedi.
  4. L

Youtube Ders Anlatım Videosu Nasıl Çekerim?

Hocam hazırda iyi bir bilgisayar sistemine sahipseniz 2bin liralık grafik tabletin kalem mekanizması 20 bin liralık tabletlerden daha iyi olacak. Ayrıca konu anlatımı uzun süre ekran basinda olurken karşıdaki dik bir monitore bakmak ile masadaki tablete eğilip bakmak omurga açısından çok farklı...
  5. L

🔥İndirim 6'lı bebek yoda hediyelik eşya masa süsü 413₺🔥

Yandaş firmaların beş liraya Çin'den getirtip vergi bile ödemeden 10 kat kâr marjı ile sattığı elektronik ürünler okey ama benim ışıklı tırnak makasım bireysel gelince bina patladi öyle mi? Gorende çinden araba aküsü getirttik sanacak.
  6. L

🔥İndirim Casio A158WA-1DF kod ile 888TL

Kupon çoğu kişide yok, hepsiburada'da kuponsuz halinden daha iyi fiyata düşmüştü.
  7. L

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

Bizim mahallede ALTYAPI yok. Evet bildiğin altyapı direkt yok. Konum Gaziantep merkez bu arada. Hatta altyapı olmaması durumuna insanlar o kadar alışmış ki saçmasapan antenle çalışan internet firmaları türemiş bu şehirde. 16mb/s 800 lira + yüklü bir miktar anten parası isteniyordu en son ve...
  8. L

Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

Sıkıntı çıkmaması için kodları kullandım. İsterseniz bakiye olarak satabilirim.
  9. L

🔥İndirim 🔥Stanley Seti SON 9 ADET (2.100TL)🔥

Hayır hocam aslında o da 0.23 litre. Sadece rengi siyah.
  10. L

🔥İndirim GRIMELANGE 2.ÜRÜN 1₺ 😱 (2 Sweat 340₺)

Hocam sizin dediğiniz modelden bende almayı düşünüyorum bol paça daha iyi duruyor ve daha rahat. Sizin elinizde bu üründen var mı? Kalıbı görseldeki gibi iyi olmuyor bazen o yüzden sordum.
  11. L

Çocuk Banka Hesabı Açma Şartları - yardımcı olabilirmisiniz ?

Yok direkt mobil uygulaman olmuyor ibani kağıt olarak veriyorlar ibanina para atıldığında vs ATM'den görmen gerekiyor birine para atamıyorsun bayağı kötü Ziraat.
  12. L

Çocuk Banka Hesabı Açma Şartları - yardımcı olabilirmisiniz ?

Ziraat bankası maaş olmadan açıyor fakat mobil uygulama falan kullanamıyorsun çok uğraştırıyor. Paparadaki kalan paran çok yüksek değilse velin senin için onların adına olan bir kart çıkarsın en azından özgür olursun.
  13. L

Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

Farklı bir şey yapman gerekti mi? Bende direkt Chrome kullanmamı istiyor.
  14. L

Topladığım Sistem Nasıl 2000 Euro

Bir asgari ücrete 5060ti sistem yani. Hemde beyaz ve mediamarkt olduğu için ekstra pahalı. Evet ülkemizde hazır sistemlerde rekabet olduğu için iPhone piyasası gibi şeylerle kıyaslayınca o kadar pahalı değil ama her türlü bizde daha kotu.
  15. L

Azerbaycan'a gidilirimi

Neden anlamsızca tartışıyorsunuz? Fiyat çok uygun. Daha önce uzun yol tecrübeniz varsa ve bedeniniz bu yol sonrası gezmeye dayanabilecek ise gitmeniz iyi olur. Birde firmanın yorumları önemli. 24.00 şeklinde saat yazilmasi ve açıklamanın aşırı bozuk olması kurumsallıktan uzak bir firma gibi duruyor.
  16. L

KVK teknik servisi yeni telefon gönderir mi?

Anlaşmalı markalardan olmasına rağmen eğer tamir desteği sağlayamayacakları bir cihaz ise o markanın merkezine gönderirler. Siz tamamen KVK ile iletişimde olursunuz ve teslim alırken de KVK den alırsınız. Cihazınızın marka modeli, garanti durumu ve sorununu yazarsaniz daha iyi bir cevap...
  17. L

Yardım Klavyeyi kaç paraya satabilirim

Çin'deki oyuncu ekipmanları markalarının Türkiye pazarındaki yerinin ani değişiminden dolayı şuan Steelseries, razer, Logitech gibi marka talepleri aşırı düşmüş durumda. Satmaman senin için daha iyi bir yatırım olur. Alıcı bulursan muhtemelen ölü fiyattan bulacaksın.
  18. L

🔥İndirim Mavi İndirim Kombosu

Kuponu güncellemişler sanırım, 1500TL'ye 250TL kupon yazıyor.
Geri