Arama sonuçları: *

• Users: Barek
  • Order by date
  1. B

Bu oyuncu gaming sistem alınır mı arkadaşlar mouse pad bile var

Yani, bütçen çok kısıtlıysa alınabilir belki ama çok bir şey bekleme.
  2. B

9070xt aradaki fiyat farkına değer mi?

Eyvallah hocam bakayım. Kasa öneriniz var mı bu sistem için, standartta olan James Donkey iyi midir pek bilemedim. 1748363946 Aynı anda yazmışız. Kaç bin liralık sistem emanet ediyoruz, psu'ları benim de gözüm pek tutmadı.
  3. B

9070xt aradaki fiyat farkına değer mi?

Merhaba arkadaşlar, gözüme ITOPYA'dan 2 adet kasa kestirdim: Ryzen 7 8700F + RX9070 XT 54,700TL Ryzen 5 7600 + RTX 5070 50,300TL İlk kasa bütçemi biraz zorluyor, sizce bu zorlamaya değer mi? Bilgisayarı genellikle oyun ve 3 boyutlu çizim (Soldiworks vs.) için kullanacağım.
  4. B

CHEST-V16 Sizce alınır mı

Hocam ben de buna bakıyorum 1-2 gündür, anakartı, rami, kasayı arttırınca 55k'ya geliyor, tam bilemedim çünkü bunun 7 bin lira altına 5070'li sistem var aynı özelliklere sahip.
  5. B

İlk Kasam Amd işlemcili

Bütçem kasa için aşağı yukarı 50 bin civarlarında.
  6. B

İlk Kasam Amd işlemcili

Doğrudur hocam muhtemelen, ama dediğim gibi ilk defa kasa alıyorum ve donanımdan çok anladığım söylenemez. En azından bilgisayarda bir sıkıntı çıkarsa karşımda muhatap bulurum diye düşünmüştüm.
  7. B

İlk Kasam Amd işlemcili

Herkese iyi günler, İlk defa hazır kasa alıyorum. ITopya üzerinden hazır sistemi modifiye ederek kendi bütçeme göre bir şeyler çıkarmaya çalıştım. Sizce iş görür mü ne dersiniz? Hazır Kasa
Geri