Arama sonuçları: *

• Users: _MYK_
  • Order by date
  1. M

Ekran parlaklığının tam ekranda otomatik düşmesi

Cevap yazalı çok olmuş, nasıl olduysa fark etmemişim bi şekilde gözümden kaçmış kusura bakma ve hala aynı sorunu yaşıyorum. Hatta ekleme yapayım. Yeni olan birkaç şey daha var: ilk mesajda sorunu youtube'da yaşamadığımı söylemiştim artık yaşıyorum hatta media player'da bile yaşıyorum ama sorun...
  2. M

Ekran parlaklığının tam ekranda otomatik düşmesi

Chrome'da bir siteden film izlemek istediğimde bir sorunla karşılaşıyorum. Sorun şu: Filmi açtıktan sonra tam ekrana geçtiğim anda ekran parlaklığı düşüyor. YouTube'da böyle bir sorun yok; ancak başka sitelerde ve birden fazla sitede bu problemi yaşıyorum. Başka bir bilgisayardan denediğimde...
  3. M

60-80k aralığı bilgisayar önerisi

Bu çok iyi bi öneri oldu teşekkürler. 1748280480 Hocam konuyu laptob kategorisinde açınca bi daha mesajda belirtme gereksinimi duymadım ama sende öyle bir öneride bulununca dedim dursun o da belki farklı durumlar gelişir masaüstü almam gerekir diye. İyi de bi öneriydi 1748280512 Takip edicem...
  4. M

dizüstü
  5. M

60-80 bin TL aralığında tüm önerilere açığım. Ancak daha da detaylandırmak gerekirse, ana amacım oyun oynamak ve bilgisayardan beklentim, piyasadaki tüm oyunları iyi(min. 60) FPS değerlerinde çalıştırabilmesi. Bu nedenle 16 GB RAM’in yeterli olacağını düşünmüyorum. Ayrıca, işlemci olarak AMD...
Geri