Arama sonuçları: *

1. F

M2 SSD Tavsiyesi Lazım

reis ssd yi 2. elden almayın diye bir kaç video izlemiştim ama orada anlatılmak istenen sanırım genel test yaptırıp almak. yine de bir bakayım 2. ellere sağolasın 1785151582 eyvallah reis sağolasın
  2. F

M2 SSD Tavsiyesi Lazım

reisim gaming geceleri hangi sitelerde oluyor. ve bu dram muhabbeti çok mu önemli ben kendi çapımda metin2 oynayan pubg mobile oynayan arada da film video izleyen birisiyim çok uçuk oyunlarda gözüm yok genelde ps5 ten oynuyorum. en son lexarın lm790 modeline karar kılmıştım sizlerden de bir...
  3. F

M2 SSD Tavsiyesi Lazım

Arkadaşlar İyi günler. İşlemci : AMD Ryzen 5 2600 3.4ghz Ekran Kartı : Rx6650xt Sapphire Nitro Anakart : GIGABYTE AB350M-D3V Ssd : ADATA SU630 Ram : XPG ddr4 3000mhz 8x2 16gb Güç kaynağı : Dark 650 watt Şu tarzda bir sistemim var. Daha önce açtığım konularda aldığım tavsiyelerle bu ay başında...
  4. F

Ekran Kartı Tavsiyesi

Arkadaşlar iyi günler. Yıllar önce yıldırım sonucu arızalanan kasamı ( rx590 ekran kartı sanırım yanmış ) bugün kullanmak mecburiyetinde kaldım. Şu anda Ati radeon 3450 modeli takılı. ( milattan kalma ) Sistemim şu şekilde İşlemci : AMD Ryzen 5 2600 3.4ghz Anakart : GIGABYTE AB350M-D3V Ssd ...
  5. F

Bilgisayarımın Sıcaklık Sorunu ve Çözüm Arayışı

Arkadaşlar merhabalar foruma yeni kayıt oldum. Benim sorunum biraz uzun okuyup yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim. Çok bilgisayarla haşır neşir birisi değilim sadece arada bir oyun ve film izlemek için kullanıyorum. Kullandığım ekipmanlarım Ekran kartı msi rx 6750xt işlemci amd ryzen 5 5600x...
Geri