Arama sonuçları: *

1. alperozbay

Ryzen 5 7600 Cinebench sonuçları normal mi?

Selam dostlar. R5 7600 işlemcimin performansını ölçmek için cinebench testi yaptım. Single core testinde ortalamaya yakın sonuç verirken multi core'da ortalamanın altında bir sonuç verdi. Bios'ta sadece EXPO açık başka bir ayara dokunmadım. Soğutucu olarak Thermalright Peerless Assassin 120...
  2. alperozbay

2. El Aldığım RTX 3050 Hotspotta 105 dereceyi görüyor

Doğru hocam. Buna termal ped alıp bir de pedleriyle birlikte değiştirerek denicem. Olmazsa yeni kart arayışına girerim artık.
  3. alperozbay

Yok hocam sensör sanırım. Sadece hotspot var
  4. alperozbay

Hangi program ile bakabilirim ona hocam?
  5. alperozbay

Arkadaşlar bir risk alıp söktüm ekran kartını pedlere hiç dokunmadan thermalright t7 macunu sürdüm ve kıyıda köşedeki tozları fırçayla temizledim. Risk almak istedim çünkü bu fiyata bu kadar temiz ekran kartı bulamayacağımı düşünüyorum. Eh bir de bayramdı kargoydu falan beklemekle uğraşmak...
  6. alperozbay

Evet boşta fan çalıştırmıyor. Bana garip gelen furmark sonuçları. Sizin öneriniz nedir napmalıyım? Macun değiştirmekle değişir mi bu sonuç sizce. Sadece termal macunum mevcut termal ped yok. 1748383563 Hotspot 105, ortalama 90 derece hocam
  7. alperozbay

Boşta 40 - 41 derecede falan dolaşıyor hocam. Henüz bir oyunda test etme şansımda olmadı.
  8. alperozbay

Sistemi henüz yeni topluyorum hocam
  9. alperozbay

Herkese selamlar. Birkaç gün önce param güvende üzerinden 2. el bir ekran kartı satın aldım fakat furmark testinde sonuçlar pek iç açıcı değildi. Sizin bu konudaki önerilerinizi rica ediyorum. Ekran kartı Gigabyte RTX 3050 Eagle 8GB modeli. Garantisi bitmiş, satın aldığım kişiden başkası...
Geri