Arama sonuçları: *

1. Heroia

İphone 15 i satıp 2 adet 15 pro almak?

Almanya da ikinci eller uyguna geliyor temiz olanlar galiba bir bakacağım sağol yardımın için
  2. Heroia

Fazlasına bile satarım. 1763628716 sen yurt dışında mısın hocam? Oralarda fiyatlar nasıl 1 tanesini de ordan getirtsem mantıklı olur mu sence?
  3. Heroia

Elimde yurtiçi iphone 15 var henüz 1 sene bile olmadı. Bunu 40-45 k ya satıp biraz para ekleyip iki adet yurt dışı 15 pro alsam ve biri kapandığında diğerine geçsem? Sizce bu mantıklı mı? Hem bir üst modeli hem 2 adet telefonum olmuş olur ne düşünüyorsunuz?
  4. Heroia

Yardım PC Ana ses hiçbir işe yaramıyor

PC de ana sesi kısıyorum ama ne oyunlar ne yt de ne spotify bilgisayarla alakalı hiçbir şeyin sesi azalıp çoğalmıyor sadece 0 yaparsam tamamen kesiliyor onun harici pc nin ana sesi hiçbir işe yaramıyor bunu nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz?
  5. Heroia

PC de nasıl bir yükseltme yapabilirim?

Ne kadar eder tahmini hocam?
  6. Heroia

PC de nasıl bir yükseltme yapabilirim?

Sizce nasıl bir yükseltme yapabilirim? GTX Palit 1660 super AMD Ryzen 5 1600 AF Crucial ballistix 8x2 3200 mhz ram GİGABYTE B450M S2H Anakart Gamegaraj 650 w powersply
  7. Heroia

Bu reçete ile lens alabilir miyim?

Hangisini önerirsin hocam?
  8. Heroia

Teşekkür ediyorum yarın lens alacağım sayenizde 😃
  9. Heroia

Nasıl yani hocam medula optik dediğiniz tam olarak ne?
  10. Heroia

Valla teşekkür ediyorum reis şunu kimse cevapalayamadı kaç gündür
  11. Heroia

Doktora lens almak istediğimi söyledim ve muayene edip bu reçeteyi verdi burda sadece göz numaram yazıyor kontak lens için bu yeterli mi acaba?
  12. Heroia

Başvurduğum internet paketi iyi mi?

Bende o sebepten seçtim zaten yılbaşından sonra da iyice yükselir fiyatlar 890 tl normal kalır
  13. Heroia

Başvurduğum internet paketi iyi mi?

Türk telekom dan 100 mbps hoş geldin kampanyasına başvurdum 18 ay taahhütlü ilk 6 ay 400 TL sonraki 12 ay 800 TL ayrıca modemim olmadığı için her ay 90 tl modem ücreti yansıyacak sizce mantıklı mı bu fiyatlar?
  14. Heroia

Monitörü yeni aldım hangi ayarları yapmalıyım?

Nerden görebilirim? Pek bilgim yok
  15. Heroia

Monitörü yeni aldım hangi ayarları yapmalıyım?

Aldığım monitör AOC 27G42E modeli kullananlar var mı? Hangi ayarları yapmalıyım? https://www.itopya.com/aoc-27g42e-27-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28946?srsltid=AfmBOoqV4mW_Kakfr74sWybHz1XfhbT2IHMrBwYa-UjXiWmsYbIUO_Sf
  16. Heroia

Avcılık için kaliteli kamera önerisi

Aslında birkaç markanın var ama denemediğim için bilemiyorum dediğiniz gibi pek kullanışlı mı onu da bilmiyorum.
  17. Heroia

yüzlerce dekarlık tarlayı bu şekilde korumaya alınabileceğini düşünüyorsan sana verecek pek bir cevabım yok 1759065457 Ayrıca yaparken zevkte alıyorum avcılık böyledir.
  18. Heroia

Mahsüllere zarar veren domuzları oturup izleyeyim mi? 1759060112 Hocam gerekli belgen varsa yapabilirsin ben yivsiz av tüfeği ile domuz ve nadiren sezonda tavşan avına giderim. Avlandığım bölge yozgat
  19. Heroia

avcılık ile uğraşıyorum ve yaptığım avları youtube da paylaşmak istiyorum sırf bu iş için bildiğiniz kaliteli tüfek kamerası veya kafa kamerası var mı? Belirli bir bütçem yok amacım kameranın yeterince iyi çekim yapması
  20. Heroia

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Alınır mı hocam ne dersiniz? https://www.incehesap.com/aoc-c27g42e-27-180hz-0-5ms-hdmi-fhd-fast-va-gaming-monitor-fiyati-81487/
Geri