Arama sonuçları: *

1. Rampage RGW9 RGB 7.1 USB Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı
    Satılmış

Satılık Rampage RGW9 RGB 7.1 USB Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

durum iyi sorunsuz
    1,000.00 TRY
  2. steelseries stratus duo
    Satılmış

Satılık steelseries stratus duo

şarj kablosu bulunmamaktadir. sol dondurme butonunda hafif kayma vardir onun disinda sorunsuz calisiyor.
    1,000.00 TRY
  3. gamepower medusa
    Satılmış

Satılık gamepower medusa

pedleri eskidi onun dışında sorunsu çalışıyor
    250.00 TRY
  4. Razer wolwerine v2

Satılık Razer wolwerine v2

Bir arkadasimdan hediye aldım. ürün 0 ancak ben kullanmiyorum bundan dolayi satısta hic bir sorunu yok
    2,200.00 TRY
  5. E

HyperX Cloud Stinger 2 Wireless dongle sorunu

Arkadaşlar merhaba uzun süredir kullandığım HyperX Cloud Stinger 2 Wireless kulaklığımın dongle'ını kaybettim sizce cözüm için ne yapabilirim. Ürünün satışı bulunmuyor hp ye mail attım ama geri dönüş yapmadılar . Sizce ne yapmam lazım .
  6. E

Asus x502n laptop ram upgrate

Selamlar arkadaşlar asus x502n laptop aldım ram ve ssd yükseltmesi yapıp kullanmayı düşünüyorum ama internette göremedim yükseltim oluyor mu diye yardım eder misiniz ? Ram ve ssd değişimi upgrate i yapılıyor mu bilen var mı ?
  7. E

Bit Pazarından Alınan HDD'ler Okuma Yazma Sorunu

Merhaba arkadaşlar ben hobi olarak bit pazarından eşyalar alıyorum. Bu hafta 2 adet segate 4tb hdd buldum ve aldım ürünler pc de gözüküyor ancak herhangi bir okuma veya yazma durumu gerçekleştiremiyorum . Ürünlerin sağlık durumları iyi gerekli uygulamadan baktım. Ancak hiçbir şekilde okuma...
  8. E

Ryzen 5 5600 %100 çalışma sorunu

ayarların bütün varyasyonlarını denedim olmuyor malesef formatı deniycem gibi gözüküyor
  9. E

Hem yayında hem de normal zamanda aynı durumu yaşıyorum . kablolar cıkınca durum değişiyor acaba güç mü yetersiz diye düşünüyorum. ( tam emin olmamakla birlikte ) 1748431918 Bencede arkadaşımda 3060 8 gb lık versiyonu var o da 120-140 fps alıyor
  10. E

Arkadaşlar merhaba , Sistemim: POWER BOOST X-58 RGB 650W 80+ MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 RYZEN 5 5600 WD 1TB Harddisk 2X GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz ASUS NVIDIA RTX 3060 12GB Cod warzone oynarken bilgisayarım %100 Cpu kullanıyor. Oyun içerisinde max 60 fps alıyorum. Cözüm için...
Geri