Arama sonuçları: *

1. B

GARAJONLINE'DAN UZAK DURUN

Bu yazıyı okumadan Garajonline mağazasından alışveriş yapmayı bir kez daha düşünün. Kısaca anlatmak gerekirse 20 Mayıs 2025 tarihinde n11 üzerinden Biostar B650MP-E Pro aldım, ürün geldiğinde 2 farklı ram ile denememe rağmen (fabrika tarafından test edilmiş ram) DRAM ışığı sönmedi ve bilgisayarı...
  2. B

Yayın için Kamera ve kulaklık uyumu

Başlangıçta A4tech pl-910h ile machenike gx30 yayın için yeterli olur mu? Bütçe biraz sınırlı, fiyat performans olarak başka önerileriniz varsa da buyrun lütfen
  3. B

Mikrofon ve Kulaklık

Tekrardan çok teşekkür ederim
  4. B

Mikrofon ve Kulaklık

Hocam bu kulaklığı biraz araştırdığımda eksi olarak sürücü kurulumunda sıkıntı ve marka bilinirliğinin az olmasından dolayı teknik destekte yaşanan zorluklar, ayrıca sorun çıkarsa iade durumu da belirsiz. Ayrıca gx10 ile çok fark var mı arasında
  5. B

Anakart önerebilir misiniz

Cok sagol hocam l
  6. B

Yeni ram ile de denedim hala aynı güncelleme atmayı da denedim ama olmuyor maalesef, iade edip gigabyte, asus ve msı anakart alıcam
  7. B

Mikrofon ve Kulaklık

Çok teşekkürler 1749045774 Çok memnun olurum çok sağol
  8. B

Mikrofon ve Kulaklık

Çok değil hocam maksimum 1500
  9. B

Mikrofon ve Kulaklık

Merhaba arkadaşlar. Yayın için kulaklık ya da mikrofon düşünüyorum ya da her ikisi de. Mikrofon için boya m1 düşünüyorum, kulaklık ve mikrofon için önerilerinizi alabilir miyim? Hangisi daha iyi olur sadece mikrofon mu yoksa sadece kulaklık mı
  10. B

Çok teşekkür ederim 1748883943 Yeni ram siparişi verdim gelince onunla deneyeceğim, o da olmazsa aanakartı iade edicem çünkü güncelleme için elimde başka işlemci yok 1748884333 Nvidia da aşırı pahalı, amd ye sorun yaşamadım diyen de var uzak dur diyen de, sanırım şansımı deniycem artık
  11. B

Ram tekli. Radeon 7600xt için nvidia 4060 ile eşdeğer deniliyor hocam, yayın be oyun için yeterli ve uygun fiyatlı diyerek aldım
  12. B

13. B

Arkadaşlar biostar b650mp-e pro anakart aldım goodram 6000mhz ile çalıştırmadı, anakartla ilgili de arayüz ve çin malı olduğu konusunda yorumlar aldım. Daha bilindik asus ve msi markalarını tercih et diyorlar. 3500-5000 fiyat bandında sizce alınabilecek en iyi anakart hangisi? İşlemci amd 5...
  14. B

Asus VY249HGR alınır mı

Merhabalar, bütçem kısıtlı. oyun ve yayın için kullanım yapıcam. Asus VY249HGR önerir misiniz nasıldır?
Geri