Arama sonuçları: *

1. unfckable

Akvaryum Kasa Önerisi

lian li o11 vision compacta bakabilirsiniz güç kaynağınız uyumlu mu bir kontrol edin ama
  2. unfckable

🔥İndirim Klasse Büyük Boy (90x40 cm) Mouse Ped 269₺🔥

Bu ürünün uzun zamandır fiyatı bu şekilde.
  3. unfckable

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

LIAN LI O11 VISION COMPACT siyah istiyoruz...
  4. unfckable

🔥İndirim Koorui G2721E 2K 27'' 320hz IPS oyuncu monitörü 10.999 TL

Nasıl hocam indirim dün tandem OLED siparişi verdim 2k 280 hzlik siparişi iptal edip downgrade etmeye değer mi? aradaki fiyat farkı ve 40 hz fark rekabetçide kendini çok hissettirir mi?
  5. unfckable

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Dünkü kod farklı bugünkü farklıydı yanlış anlaşılma oluşmasın
  6. unfckable

Hocam telegram telegram dediğiniz amazonun resmi telegramı mı var anlamadım. Konuda da 11:00 da vwrilen bu kodu buradan duyuran arkadaşlar olsaydı forumumuzdan daha fazla kullanıcı yararlanabilecekti neyse sağlık olsun.
  7. unfckable

KODUN SUPER1000 olduğunu nereden öğrendiğinizi söyleyebilecek bir Allahın kulu yok mu hocam?
  8. unfckable

kodun SUPER1000 olduğunu nasıl öğrendinizi beyler.
  9. unfckable

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL (fiyat değişti 30k)

Amazondan dün 26.000e 9 taksitle sipariş verdim iptal edip bin tl indirimle tekrar sipariş verecektim ancak stok kalmamış :( 1762793165 Sipariş iptal edildiği anda tekrar stoğa düşüyor mu hemen bilgisi olan var mı?
  10. unfckable

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

aga oled monitör lazım dolayısıyla telegram link de lazım varsa birisi özelden yapıştırırsa çok sevinirim iyi forumlar
  11. unfckable

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Geceye Özel Ekran Kartlarında %15 İndirim ve Seçili Bilgisayar Parçalarında

Yok mu hiç b650 850 fiyatı düşen beyler konu sadece ekran kartları için mi açıldı yoksa yine bindirim mi?
  12. unfckable

9800x3d için anakart önerisi

Öyle de fiyatı hiç uygun değil maalesef şu an tomahawkların. Beklemem lazım kasım indirimlerini ama bu ülkede hiçbir şey belli olmuyor. 13.800e x870 aorus elite sipariş edip geçtim artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.
  13. unfckable

ANAKART TERCİHİ yardımcı olur musunuz

pazarlama tekniği için paralel faz değeri ve güç aşamaları olarak belirtilmiş hocam. Ürün 6+2+2 şeklinde vrm fazına sahip diyebiliriz. Ama işte şöyle bir durum var her şey vrm faz sayısından ibaret değil maalesef. Soğutma bloğunun boyutu ve termal pedlerin kalitesi de fark ediyor. Kafam rahat...
  14. unfckable

Hocam çok güzel önermişsiniz ramleri hynix çipli öğrendiğim gibi düşünmeden siparişini verdim. Bu ram fiyatları neden bir anda böyle yükseldi acaba bir fikriniz var mı. Bir de neden tomahawklar hocam?
  15. unfckable

ANAKART TERCİHİ yardımcı olur musunuz

Hocam ben de sizlerle aynı durumdayım bu iki ürün arasında kaldım hatta acaba bütçe arttırıp x870 seviyesi anakartlara mı geçsem diye düşünüyorum kasanız atx midir acaba eğer atx ise b650m içerisinde görsel olarak kötü durabilir.
  16. unfckable

2 Ram arasında fena kararsız kaldım

sanırım şansımı klevvden yana kullanacağım teşekkürler
  17. unfckable

2 Ram arasında fena kararsız kaldım

Arkadaşlar 2 ram arasında fena ikilemde kaldım işlemci olarak 9800x3d satın aldım anakarta daha karar veremedim ancak büyük ihtimal gigabyte b850 gaming x olacak . Arasında kaldığım ürünler: Gskill Ve Klevv Fiyat olarak neredeyse aynıya denk geliyor (100₺ kargo ücreti var gaminggend) Ancak...
  18. unfckable

Arkadaşlar siyah sistemimi am4ten am5 e yükseltme amacıyla 9800x3d aldım. Daha ram ve anakart siparişi vermedim. Önce anakart siparişi verip sonra ram sipariş edeceğim geçen hafta incehesap gaming gecesinde gigabyte aorus elite x870 12.800 ₺ ye düşmüştü elimde işlemci hazır bulunmadığı için...
  19. unfckable

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

H.o ben de 15 tane 9800x3d içinden birini çekmeyi başarabildim şükür
Geri