Arama sonuçları: *

1. R

Device manager bluetooth özellikler açtığım zaman power managment sekmesi yok

device manager bluetooth özellikler açtığım zaman power managment sekmesi yok
  2. R

Yazlık için PC ekipmanlar dahil , 10-20 bin arası bütçe ama oyunları rahatlıkla kaldırsın

şöyle ben öyle çok ağır oyunlar oynamıyorum zorlayacaksa en çok fornite fc 25 spiderman marvel rivals call of duty falandır yani
  3. R

Yazlık için PC ekipmanlar dahil , 10-20 bin arası bütçe ama oyunları rahatlıkla kaldırsın

sağol kanka 1751219208 hocam 0 bilgisayar toplamak istesek o bütçeyle hangi parçaları önerirsiniz
  4. R

tamam ikinci elde olur 1751199911 klavye ve monitörü hangi marka model önerirsiniz
  5. R

kardeşim ekipmanlarda marka model tavsiyen var mı
  6. R

hocam yazlıkta olduğumuz için bütçeyi çok yukarı çıkarmak istemiyorum sonuçta her tatilde belki geliriz buraya
  7. R

yok çok pahalı olur öyle ekipmanlarda para yetmez daha monitör falanda var
  8. R

o mousenin linkini atabilir misiniz bide ben hazır sistemde bulamadım uygun fiyatlı link atabilir misiniz
  9. R

tamam öyleyse hazır sistemde bakarım ekipman önerileriniz neler
  10. R

hikayeli oynamıyorum çok elimde hikayeli olarak sadece spiderman var 1751196234 hocam ekipmanda alıcam o yüzden
  11. R

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

yazlık için bilgisayar toplamam lazım düşük bütçeli 10 bin 20 bin arası bir bilgisayar ama oyunları rahatlıkla kaldırsın masaüstü olsun
  12. R

PC İçin Gamepad Önerisi

kardeşim 300 tl daha koyup bütçeni 1000 tl yaparsan wraith esportsta çok iyi gamepadlar var
  13. R

yazlık için bilgisayar toplamam lazım düşük bütçeli 10 bin 20 bin arası bir bilgisayar ama oyunları rahatlıkla kaldırsın masaüstü olsun öyle cyberpunk gibi çok yüksek sistem gerektiren oyunlar oynamıyorum
  14. R

R5 5500 ile gtx 1660 tilı sistemim iyi mi

yani en fazla 20 - 30 bin tl falan olabilir bu ekran kartını zaten zamanında ikinci elden 3600 tl ye almıştım
  15. R

R5 5500 ile gtx 1660 tilı sistemim iyi mi

bütçeyi bilmiyom değişiyor
Geri