Arama sonuçları: *

1. Kurtbeyss

Marmaray da en önde sırada duran insanlar

arkamdan laf etmeleri kafamı karıştırıyor, e binmiyorsun bir sonrakini bekliyorsun, ben binince niye bana laf atıyosun onu anlamıyorum
  2. Kurtbeyss

DFLBFDLKBNFDLKBNFDKLBNFD koçbaşı kim
  3. Kurtbeyss

3arkadaşımyokbb
  4. Kurtbeyss

Ya şimdi Marmaray a binmek için oluşturulan sırada, genelde en öndekiler sonraki boş Marmaray ı bekler (oturmak için). Onar bekliyor lafım yok, fakat kapının full sağını ve solunu kapatıyorlar. Marmaray ın kalkmasına 1 2 saniye kalmışken (alarm öterken) aradan sıvışıp atlıyorum genelde. Çünkü...
  5. Kurtbeyss

Küçük Telefona geçmek istiyorum (örn iphone 13)

iphone 2. seçenekti benim gözümde zaten. 1 2 arkadaş sağolsun samsung s serisinde de küçük telefonlar olduğunu söyledi. Samsungdan yana daha yakınım şu an
  6. Kurtbeyss

ailemde s serisi düşünüyor zaten. akıllarında 24 var, birazcık ricayla 25 e çıkartmayı denerim 1768087867 çok teşekkür ederim ❤️
  7. Kurtbeyss

samsung - iphone arasında kalmayı tercih ediyorum. zaten çoğu kişi s serisini daha çok övdü o tarafa kaydım biraz
  8. Kurtbeyss

aralarında en küçük olan modelleri düz s24 - s25 diye geçenler, fe-plus falan onlar daha büyük dimi
  9. Kurtbeyss

23 ü çok düşünmüyorum, ya 24 ya 25
  10. Kurtbeyss

öyle diyosan o zaman s24 de hemfikiriz diye düşünüyorum. peki s25 e çıkmaya değer mi, o parayı hak eder mi
  11. Kurtbeyss

şu ana kadar hiç iphone kullanmadım, alışma zorluğundan dolayı geçmeyi pek düşünmüyorum. o yüzden 2. planda 1768087146 s serisi benim gözüme mi büyük geliyo, yoksa ben mi kafamda başka telefonla karıştırıyorum acaba, buyuk telefonlar değil mi onlar 1768087197 ama oda çok çirkin beee
  12. Kurtbeyss

şu anda samsung a72 kullanıyorum, ve telefon elime büyük geliyor, eli küçük bir insanım... iphoneye çok geçmek istemiyorum fakat samsungda bu tarz küçük boyutta modeller bulamazsam geçeceğim gibi duruyor. bildiğiniz küçük boyutta iyi bir samsung telefon var mı
  13. Kurtbeyss

Doğum gününüzü önemser misiniz

çok teşekkür ederim, aslında haklısın yani ama dediğim gibi ailemin ve kız arkadaşımın önemsemesi yetiyor olarak görüyorum ben
  14. Kurtbeyss

bence de çok değerli, önemli bir olay değil. büyümek konusunda ise bir fikrim yok ya... olsa da olur olmasa da, olur zararı yok
  15. Kurtbeyss

çok teşekkür ederim, yani bence çok boşlamakta pek iyi gelmiyor bana. dozunda çok abartmadan idealdir kutlanması bence
  16. Kurtbeyss

7 ocak benim doğum günüm, yani heyecanlı mıyım, hayır. 16 yaşıma gireceğim şu zamana kadar hiç bir doğum günüme böyle aman aman heyecanlanmadım. kutlamayan olursa da dert etmem ailem + kız arkadaşım kutlasın benim için kafi bir durum. dert etmem böyle şeyleri. peki bunlar sizin için önemli...
  17. Kurtbeyss

Boy uzatma ameliyatının sonuclari neler

kendini biraz daha iyi hissetmen için o dediğim silikon + tabanı bi düşün istersen
  18. Kurtbeyss

Boy uzatma ameliyatının sonuclari neler

dışarıdan dolayı rahatsızsan, topuk altı silikonlar var, ayakkabı içine koyulan boy uzatıcı tabanlar var onları deneyebilirsin. Ameliyat konusunda, bu durumdan dolayı çokça yani ciddi rakamda felç kalanlar var ve cidden iyileşmesi hem uzun hem de çok acı verici oluyor. Bende yaşıma göre çok kısa...
  19. Kurtbeyss

Anadolu Lisesi mi Meslek Lisesi mi?

insanların meslek lisesini kaçış yolu olarak görmesi kadar saçma bir şey okumadım da, görmedim de. Arkadaşlar, evet meslek lisesinde ana temel dersler Anadolu liselerine göre çok daha kolay, fakat bunun 10. sınıfı, 11. sınıfı, 12. sınıfında staj var. ben şu anda 11. sınıf öğrencisiyim, 18 dersim...
  20. Kurtbeyss

Sakaryaspor forma nerden alabilirim

istanbulda satan bir yer var mıdır
Geri