Arama sonuçları: *

1. Kurtbeyss

Valorant Donanım Banı Hakkında Bilgi

donanım banın varken oyuna nasıl girmeyi planlıyorsun onu anlamadım ben...
  2. Kurtbeyss

Ben 11.Sinifim Matematik ve Fizikten Kaldım Sorumluluk Vermiyorum Dimi

edebiyat ? 1782218247 O derslerin 2 dönemdeki ortalamaları 100 ü geçiyorsa kalmıyorsun. Böyle hesaplaman daha rahat olur senin için. Soruna cevap olarak ise, sorumluluk bırakmıyorsun, fakat bu dönem kaldığın dersler olduğu için belge de alamazsın.
  3. Kurtbeyss

Kızlara İlk Mesaj Olarak Ne Atıyorsunuz

birine yazacağımdan kaynaklı değil ki bu konu =D Sadece merak ettiğimden açtım
  4. Kurtbeyss

Sizce En Havalı/Dikkat Çekici Enstrüman Nedir

Gitar türlerini bilmiyorum o yüzden normal herkesin bildiği gitara klasik gitar diyelim... Elektro gitar bence çok baş ağrısı yapan bir şey. Solo bir süre dinlemesi evet keyifli ama bir süre sonra baş kalmaz insanda. Ama sen klasik gitardan bahsediyorsan ona katılabilirim biraz
  5. Kurtbeyss

Yks Sınavınız Nasıldı?

O işin bahanesi olmuştur bence, yoksa böyle bir sebep olamaz diye düşünüyorum...
  6. Kurtbeyss

ama ne yazarsın işte
  7. Kurtbeyss

Sizce En Havalı/Dikkat Çekici Enstrüman Nedir

Bence bateri. Rakipsiz gibi bir şey bence...
  8. Kurtbeyss

sen sahip misin
  9. Kurtbeyss

İlk Adımı Atmalımıyım Atıcaksam Nasıl Atmalıyım

aynı sınıftan olmaz, boş ver...
  10. Kurtbeyss

Yks Sınavınız Nasıldı?

Beni göremezsin gibi be kral... Ben istisnayım biraz, staj yaptığım firmadan devam edeceğim.
  11. Kurtbeyss

bizdir.
  12. Kurtbeyss

Yks Sınavınız Nasıldı?

odtü makine ney la, hedeflerini daha yüksek tut. Mesela Hakkari bomba imha
  13. Kurtbeyss

Yks Sınavınız Nasıldı?

0 dan çalışmadan bahsetmiyoruz tabii ki. Yarın akıllarında kalacak en net şey bu gün yaptıkları olacak. Belki genel konulara tekrardan bir göz gezdirmek, geçen hafta çalıştığı konuya tekrardan son bir kez bakmak, vs... bu tür şeyler belki de onları binlerde hatta on binlerce kişinin önüne...
  14. Kurtbeyss

Yks Sınavınız Nasıldı?

yarın yks ye girecek olup, hala forumda dolananlar... Seneye benimde rakibim olacaksınız galiba
  15. Kurtbeyss

0 dan bir kızla tanışmayalı çok uzun zaman oldu, bi düşündüm, ben biriyle tanışmak istesem ilk mesajı nasıl atacağım hakkında fikrim yok... Siz ne yazıyorsunuz
  16. Kurtbeyss

Formalar Nasıl Yıkanır

nası elde yıkanmalı, 15 tane forma var orda...
  17. Kurtbeyss

Formalar Nasıl Yıkanır

bahsettiğim formalar okul takımlarının giydiği o naylonmsu değişik formalar. Bunları nasıl yıkamam lazım ve sonrasında kurutmaya atsam çekerler mi
  18. Kurtbeyss

Bu Kızlar Niye Böyle Anlamadım

bunu falaka kesmez gibi ya kral, min. giyotin tarzı bişe çekcen şuna
  19. Kurtbeyss

2. El Sitelerindeki İlanlar

ya tahminimce; eşinin eski cihazı olabilir renginden kaynaklı böyle yazmış olabilir temiz kullanıldığını vurgulamak için sıkılmış bir kolpa olabilir (sadece yorum yapmak için yaptım bu arada, büyük ihtimalle hızlı satılsın diye yazmıştır)
  20. Kurtbeyss

İngilizce İçin Yabanci Arkadaş Nasıl Bulunur

baktım şimdi biraz, adı hellotalk galiba ama aynı uygulama mı emin değilim 1781210744 en çok hellotalk ve tandem öne çıkıyor bu konuda galiba herkes onları öneriyor
Geri