yılandan tiksinmiyorum ya yılan severim bence dokunabilirim ama böcek ve örümcekten çok tiksinirim
1771780020
yok be abi ben öyle birisi değilim, uyarıldığım konulara dikkat ederim. ki verdiğin bilgilerde gerçekten fikrimi değiştirdi mesela. corn snake yi ufak bir araştırırım, ona zahmetsiz...
evet evet biliyorum onu da iğrenç o be yani seviyim desem sevilmez, balık gibi bir şey yemini ver yaşayıp dursun. ben çok o tarz istemiyorum daha böyle haşır neşir olabileceğim türlere bakıyorum teşekkür ederim
1771768328
evet, İstanbul da yaşıyorum ama hiç denk gelmedim yani.
1771768349...
aklımda en başta yılan beslemek vardı, fakat evde ginepig var o yüzden çok uygun değil gibi. örümceklerden korkuyorum, ama çokta asil duruyorlar tarantula tarzındakiler o yüzden belki korkumu yenerim diye öyle bir şeyde almak istiyorum. neler önerirsiniz, uygun fiyatlı olarak ne bakabilirim...
sanal ilişki değildi aslıda (uzak mesafe ilişkisi daha doğru olur), bir arkadaşımın kuzeniydi. Önceden İstanbul da oturuyordu, daha sonra İzmir e taşındılar
eve dışarıdan vuran ışık seviyesi azalmıştır. Belki yeni bir bina yapılmıştır o ışığın gelmesini etkiliyordur, kullandığın perde ışığı kesiyordur vs... yüzlerce olanak olabilir
ailesi baskıcı değil, sadece babası biraz katıydı. Annesi, abisi, teyzeleri, kuzenleri vs... ailesindeki herkes biliyordu beni (babası hariç). Kız adımın baş harfimin olduğu bir kolye takıyordu, babası da az çok anlıyordu zaten benim varlığımı.
ben çok sosyal birisi değilim işte benim açımdan oda sıkıntı..
1769129090
evet bilgisayar üstünden yapıcam, benim işim bu ama, stajda bununla kalmayacağından eminim..