Arama sonuçları: *

1. Kurtbeyss

... yaş aralığıma dönseydim, bunları yapmazdım dediğiniz şeyler

soru başlıkta zaten, örnek olarak; "20 25 yaşlarıma geri dönseydim, gece hayatımı bu kadar aktif tutmazdım" tarzında
  2. Kurtbeyss

Priz yok telefon şarj etme alternatifi

powerbank al sabahları şarj edersin akşam yanına alırsın
  3. Kurtbeyss

Ailem meslek lisesine geçmem gerektiğini söylüyor ne yapmalıyım

Asla ama asla doğru bir karar değil. Meslek lisesinde derslerin kolay olma sebebi bölüm derslerinin çok olması ve zor olmalarıdır. Bende 11. sınıfa gidiyorum, makine ressamlığı bölümünde okuyan bir meslek lisesi öğrencisiyim. Haftanın 3 günü bölüm görüyoruz her biri 9 ders olmak üzere. 7 farklı...
  4. Kurtbeyss

İlk defa gamepad alıcam

pc de yaklaşık 2 yıldır ps 5 kolu kullanıyorum. şu zamana kadar tek bir sorun bile yaşamadım. önerebilirim kendisini, bir de kardeşimle fifa atmak için köşemde de bi F710 bulunuyor, el hissiyatı biraz garip yada ben ps 5 koluna alıştım diye öyle geliyor. onuda yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, onda...
  5. Kurtbeyss

Okullar arası FRC yarışmalarını mantıklı buluyor musunuz, yoksa zaman kaybı mı

teşekkür ederim, sanada iyi geceler
  6. Kurtbeyss

ha yok yok puanları çok düşük ya lgs puanını bilmiyorum ama ben 78 obpyle girdim buraya
  7. Kurtbeyss

okul ismi vermem her şeyim çok açıkta kalmış oluyo forumda =D Ama şey diyebilirim MTAL öğrencisiyim
  8. Kurtbeyss

özel okullar robotlarını kendileri bile yapmıyor, öyle robotlar gördüm ki şu 3 senede, yani bizim 30 40 yıllık hocalarımız bile "net mühendis işi var" diyorlar bazı robotlara. ya bildiğin bizim robot Xbox kumandasıyla çalışıyor (çoğu robotunki oyun kumandası ile çalışıyor) driver kişinin soğuk...
  9. Kurtbeyss

maddi anlamda biraz öyle kaçıyor evet... fakat onun dışında gayet eğlenceli bir etkinlik. sadece maddiyat sıkıntı
  10. Kurtbeyss

bende devlet okulu öğrencisiyim, 6k doları kazanmak için, diğer frc takımlarına parça yapıp satıyoruz, sponsorlar arıyoruz, yeri geliyor bazı abilerim tanırım sırf sponsor bulunamadı diye işe girip tüm maaşını frc takımımıza yatıran abilerim var
  11. Kurtbeyss

ikiside yapılmıyor maalesef, katılım ücreti 6k dolar olması lazım. bizim okulumuz parçaları kendisi üretiyor
  12. Kurtbeyss

FIRST Robotik Yarışması (FRC), FIRST® tarafından düzenlenen uluslararası bir lise robotik yarışmasıdır. Her yıl, lise öğrencileri, koçlar ve mentorlardan oluşan takımlar, o yılki yarışmada yarışabilecek robotlar geliştirmek için çalışırlar. (googleden kopyala yapıstırrr)
  13. Kurtbeyss

Kulaklık harici mikrofon

oyunlar için kullanacağım, max 3,5k bütçe var diyelim. bukadar yani daha ne demem lazım bilmiom renk beyaz olursa güzel olur ama zorunlu değil bu kadar yani...
  14. Kurtbeyss

YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN KONU:VR(sanal gerçeklik gözlüğü)

https://www.akakce.com/sanal-gerceklik-gozlugu/en-ucuz-meta-quest-2-128-gb-kablosuz-vr-fiyati,1355086727.html şu da olabilir bir tık daha uygun
  15. Kurtbeyss

YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN KONU:VR(sanal gerçeklik gözlüğü)

bunların önüne telefonu koyuyorsun, öyle sana 1 2 kez oynayacağın iğrenç oyunlar sunuyor =) maalesef bu bütçe aralığında bildiğim kadarıyla pc ye bağlanan vr yok
  16. Kurtbeyss

Çoğu ders bence boş ve gereksiz.

Matematik bana göre en yararlı ve gerekli derstir. Hangi işte olursan ol illaki okulda öğrendiğinin hepsi değil fakat en az 1 tanesi karşına çıkacak. Bende yapamıyorum, bende sevmiyorum matematiği. Gereksiz ders demeyelim de, gereksiz konular var içinde diyelim, daha doğru olur
  17. Kurtbeyss

İban ile bişey satın almak güvenilir mi?

herhangi bir bilgisi olmayan bir birey olarak, açıklamayı yeterince açıklayıcı bir şekilde yazarsanız sorun olacağını sanmıyorum. Bunlar mahkemede delil olarak geçiyor diye biliyorum.
  18. Kurtbeyss

Bir öğrenci olarak gelir gider durumu/ harçlık miktarı

benim okulum erken başlayıp erken bitiyor, bu yüzden yemek masrafım olmuyor. Yol parası marmaray kullanıyorum abonman o benim cebimden çıkmıyor. sosyal birisi değilim dışarı çıkmıyorum. tek giderim oyunlar ve bilgisayarım. o yüzden cebime de param kalıyor. kısaca giderim yok sadece gelirim var o...
  19. Kurtbeyss

Din dersinden muaf kalmak

yks de dinsiz felsefesiz çok mu zor olur yaa..
  20. Kurtbeyss

Din dersinden muaf kalmak

ya birazda gırgır şamata işi son 2 dersime denk geliyo, erken cıkış flaan da beni cezbetti 1762363600 Haaa tamam teşekkür ederim
Geri