Arama sonuçları: *

1. B

Kablosuz Kulaklık veya Mikrofon Önerisi

Aslında 3000-4000 liraya kadar kablosuz kulaklık alıp kablo derdinden kurtulayım istiyorum. Mikrofonu çalışmayan Logitech G231 Prodigy kulaklık var elimde gayet yetiyor bana ama arkadaşlarımla konuşmak için markette satılan kulaklıklardan birine geçiyorum ve %200 yapmadan beni duyamıyorlar...
  2. B

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 26/8 indirimleri başladı

Kablosuz klavye bakıyordum konuyu gördüğüm iyi oldu 17.50'ye alarm kurdum sağol
  3. B

Redragon K617 vs Havit Gamenote KB884L

Gece çok pahalı olmayan klavyelere bakayım dedim, bu iki klavye gözüme çarptı. 2000 TL civarında Red Switch öneriniz var mı olabildiğince sessiz olsun istiyorum, bu klavyeler nasıldır sizce? Bir de K616 diye aynısının kablosuz versiyonu varmış sanırım onun hakkında ne dersiniz ? Redragon K617...
  4. B

Öneri Mikrofon Ses Sekmesi Sorunu

Arkadaşımdan G231 Prodigy kulaklık aldım ama bilgisayarda ne yaparsam sesi mikrofonundan karşıya gidiyor. Fiziksel olarak mı gidiyor diye denedim yüzde 10'da da yapıyor, elimle mikrofonu kapasam da yapıyor. Realtek'in hem en son sürümünü hem de anakartın sitesindeki sürümü yükledim. Gürültü...
  5. B

🔥İndirim Galax RTX 5060 14.999₺

5060Tİ'lar 22Bine falan satılıyor ben 24 Bine 7800XT aldım hata mı ettim sizce ?
  6. B

❌İndirim Bitti! Trendyol 'da 4.000 TL üzerine 750 TL indirim kodu

Ya bu ciddi mi kampanya bitti dedi sipariş verdim tekrar aktif olmuş gitti 750 TL
  7. B

PSU Yeter mi? 750W Yükseltmeli miyim

Şöyle bakınca 700-1000 TL fark için 9600x alabilirim. https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit-120-se-tl-c12b-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce Şu soğutma işimi görür sanırım
  8. B

Ben zaten kasadan PSU'dan anlamıyorum, bu kasayı da forum önerilerinden öğrendim. Forumda yazana göre Abdullah Hacıgül de öneriyormuş. Beni 1 yıl bile idare etse yeter şu anda o yüzden uzun vadeli bir kasa olması zorunlu değil. Yanıtın için teşekkürler 1748906879 Önerin varsa alırım öğlene...
  9. B

Daha önce sorduğumda bütçem dahilinde linkteki kasayı önermişlerdi. https://www.gaming.gen.tr/urun/549747/enermax-starryfort-sf70h-argb-temperli-cam-usb-3-0-mid-tower-matx-maxpro-iii-700w-gaming-kasa/#cr_qna Şimdi işlemci olarak R5 7600x düşünüyorum ve RX 7800XT Ekran kartı aldım. Bu kasa...
  10. B

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Anakart, Ram, SSD, Soğutucu ile benim toplamayı düşündüğüm sistem Ekran Kartında 5070 zorlamaya çalışıyorum ama bütçeyi zorlamışken işlemciyi de güçlendirmek istiyorum 9-10bine kadar işlemci önerisi ben de alırım.
  11. B

Kasa ve Soğutma Önerisi

Bütçemi zorlayıp Ryzen 5 7600x, Patriot Viper 2x16 6000 MHz CL30 Ram, KIOXIA EXCERIA PRO G2 1TB 7300/6400 SSD Ana Kart olarak da Asus Prime A620-M K düşündüm, alırsam muhtemelen 3 fanlı bir ekran kartı alacağım yada onu bir sonraki aya bırakacağım ama öncelik olarak kasa ve Soğutma ne...
  12. B

5060ti 16 GB Yetmez mi?

Forumda 5060ti toplayanlara 5070'e yükseltme çokça öneriliyor. Kartta performans düşüklüğü mü var, bu fiyat farkını anlamadım. 5070e yükseltmek bütçemi aşıyor beklemeli miyim diyeceğim ama dolar kuru, enflasyon gibi sorunlarımız varken beklemeye de korkuyorum
  13. B

Bilgisayar Toplamam İçin Yardım Gerekiyor

Bu sistem civarındaki konularda atılan yorumlarda 5070 yükseltmesi tavsiye edilmiş, aradaki farkı şuanda karşılayamıyorum onu da söyleyeyim.
  14. B

Bilgisayar Toplamam İçin Yardım Gerekiyor

Merhabalar, umarım konuyu doğru yere açmışımdır, ilk konu açışım. Uzun zamandır PC toplayacağıma ihtimal vermediğim için sistemlerin fiyatlarına veya parçaların fiyat/performans takibini yapmıyordum. Şimdi elime fırsat geçti en fazla 45Bin TL civarında kalarak bir sistem toplamak istiyorum...
Geri