Arama sonuçları: *

• Users: ygkn
  • Order by date
  1. ygkn

Yardım İphone 13 Pro Şarj Hızlı Mı Bitiyor?

Evet, 1 saat kadar da mobil oyun oynadım. Gerisi normal gündelik kullanım
  2. ygkn

Yardım İphone 13 Pro Şarj Hızlı Mı Bitiyor?

Orta kullanımda şarj durumum bu şekilde bir problem var mı yardımcı olabilir misiniz?
  3. ygkn

Yardım İphone 13 Pro Sım Okumama Problemi

Selamlar, İphone 13 Pro kullanıyorum, son bir kac gündür darbeye bağlı olacağını düşündüğüm bir sim problemi yaşıyorum. Durduk yere kullanılabilir sim kart yok uyarısı alıyorum ve bazen kendi kendine, bazen ise sim kartını çıkartıp taktığımda düzeliyor. Fiziksel bir sorun olsa bile e-sime...
  4. ygkn

Yardım Bu Mouse Sizce Alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/231587/asus-rog-gladius-iii-aimpoint-kablosuz-siyah-v2-gaming-mouse-90mp02y0-bmua00/?ref=akakce#reviews
  5. ygkn

100 GB olan dosya 100 MBİT hızla kaç saate iner?

Merhabalar, 100 MBİT indirme hızına sahibim yaklaşık 100 GB olan bir dosyayı kaç saate indirebilirim?
  6. ygkn

Victus 15 fan hiç bir zaman kapanmıyor?

Bilgisyarımı yeni açsam bile fanlarım sürekli aktif durumda fakat rahatsız edici bir gürültüde değiller. Oyuna girdiğimde ise normal seyrinde devam edip oyun sonrası tekrardan sessiz hale geliyor. Gaming laptoplarda bu durum böyle midir acaba sürekli fan açık mı kalıyor? BIOS ayarlarından fanın...
  7. ygkn

Yardım Victus 15 | Fanım hiçbir zaman kapanmıyor?

Merhabalar, Bilgisyarımı yeni açsam bile fanlarım sürekli aktif durumda fakat rahatsız edici bir gürülte değiller. Oyuna girdiğimde ise normal seyrinde devam edip oyun sonrası tekrardan sessiz hale geliyor. Gaming laptoplarda bu durum böyle midir acaba sürekli fan açık mı kalıyor? Bios...
  8. ygkn

Victus 15 - Fan hiçbir zaman tamamen kapanmıyor

onlara nasıl bakıyoruz hocam tam olarak bilmiyorum fakat omen gaming hubda fan ayarlarını en sessize aldığıdma gerçekten sessiz çalışıyorlar fakat hiç bir zaman 1 dakikalık bile fan kapanması olmuyor
  9. ygkn

1-2 saat önce o ayarı da kapattım ama fan asla kapanmıyor
  10. ygkn

Victus 15 RTX 3050 versiyonuna sahibim bilgisayar dizi film izlerken bile asla fan kapatmıyor ve 40-45 derece sıcaklıklarında geziyor işlemci bu normal midir?
  11. ygkn

Yardım Victus 15 Fan Sesi - Yardım edebilir misiniz?

Selamlar, ben mi çok takıyorum bilmiyorum fakat bilgisayar boştayken şu sesi duymak rahatsız ediyor beni. Videoyu ekte paylaşacağım fan sesi normal midir, sıkıntı var mıdır yardımcı olabilir misiniz? Video link: https://streamable.com/z3dt4h
  12. ygkn

Windows 11 Update Kayboldu?

Windows update kısmında yeni windows sürümüne güncelleştirin açıklamasıyla bir güncelleme geldi ve yükledim, ardından bilgisayarımı yeniden başlattığımda güncelleştirme kayboldu. Ekran görüntüsü;
  13. ygkn

Windows 11'den sonra Windows 10'a geçebilir miyim?

Gelen windows update ile windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Herhangi bir sorunda aynı şekilde win10'a dosya kayıpsız bir şekilde dönebilir miyim? Ayrıca Windows 11 hakkında düşünceleriniz neler önerir misiniz?
  14. ygkn

Bilgisayarım Neden Çok Geç Kapanıyor

Ayrıca bir M2 SSD'm daha var fakat windows ona kurulu değil.
  15. ygkn

Bilgisayarım Neden Çok Geç Kapanıyor

Selamlar, gayet iyi ve güçlü bir bilgisayara sahibim fakat bilgisayarımı kapatmaya çalıştığımda kapanması 2 dakikayı bulabiliyor, bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim?
  16. ygkn

Bu işlemi yapmak veri kaybı yaşatır mı?

Ekteki dosyayı C'den D'ye taşımak istiyorum bu taşıma olayını C'den kopyalayıp D'ye yapıştırarak yaparsam veri kaybı yaşar mıyım?
  17. ygkn

Bilgisayar M2 SSD'yi görmüyor?

1616328389 Buradan sonra ne yapcağımı çok anlamadım açıkcası. 1616328459 Teşekkürler halletim.
  18. ygkn

Evet, sata bir ssd ye kurulu m2 ssd yi bugün aldım ve montajını yaptım.
  19. ygkn

Evet gözüküyor.
Top Bottom