Arama sonuçları: *

1. D

Ahşap Kasa ve Gaming Ahşap Masa Tavsiyesi

Sistemimde olması gereken bütün bileşenlere karar verdim. Mid Tower bi kasa alacağım. Ahşap detayları olan bir kasa olmasını istiyorum. Bana çok hitap ediyor. Ayrıca yine ahşap gaming masa istiyorum. Rgb Led detayları olması da beni çok sevindirir. Masada dikkat ettiğim bir diğer kriterde...
  2. D

35 -42k amd sistem önerisi

Hocam aslında her yeni evli türk genci gibi kendime ait bir hobi odası olmamasından ötürü bütün sistemi mutfağa kurmak zorundayım :'). Kasa tercihimi boyle bir dizayn bulmuşken elimdeki fırsatı kaçırmak istemiyorum. Evet attığınız kasa benim de çok hoşuma gidiyor ama evdeki huzuru sağlamak...
  3. D

Ölçülerini hesapladım, fiyati biraz aşacak ama aklımda boyle bi kasa var https://www.itopya.com/corsair-2500x-tempered-glass-dual-chamber-usb-31-type-c-siyahceviz-agaci-matx-kasa_u29406 Gereken W'ı hesapladım. 700W yeterli oluyor araştırmama göre ama hangisini seçmeliyim bilmiyorum. B segment...
  4. D

Daha küçük ve f/p boş kasa var mıdır acaba.
  5. D

Maalesef olması şart :(
  6. D

Merhabalar. Amd sistem toplamak istiyorum. İşlemci AMD Ryzen 5 7500F Anakart B650M E WiFi Ekran Kartı Rx 7700Xt gibi Parçaları sistemde istiyorum. En azından araştırmam sonucunda bunlara karar verdim. Ram, Kasa, Ssd,ve Power Supply konusunda çok kararsızım. Bütçem 35 -42k arasında. Sistemi...
Geri